קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

סטייק קולב צרוב עם שעועית ירוקה, זיתים שחורים ולימון

סטייק קולב צרוב עם שעועית ירוקה, זיתים שחורים ולימון
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? סטייק קולב צרוב עם שעועית ירוקה, זיתים שחורים ולימון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 994 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 81 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה, שעועית ירוקה, עגבניות וזיתים שחורים, ו טונה צרובה שעועית ירוקה, לימון ווסאבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצנצנת או בקערה קטנה עם מכסה מצויד, לשלב את חרדל דיז ' ון, חומץ שרי ושמן זית עם שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
תוסיף קמצוץ מלח. לכסות ולנער במרץ להתמזג. טעם לתיבול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מלחמלח
3
ממלאים חצי קערה בינונית בקוביות קרח ומוסיפים קצת מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
קוביות קרחקוביות קרח
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים מסננת ישר בתוך אמבט הקרח. המסננת תמנע ממך להוציא את השעועית הירוקה מבין קוביות הקרח. מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
קרחקרח
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
סירסיר
5
מוסיפים מלח עד טעם המים כמו מי ים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
6
להוסיף קמצוץ נדיב של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
7
מוסיפים את כל אבל כמה שעועית ירוקה ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
8
הסר אותם מהמים עם מסננת ולהעביר אותם למסננת בתוך אמבט הקרח. אפשר להם לשבת במי הקרח במשך כמה דקות כדי להבטיח שהם התקררו ביסודיות. זרוק את המים הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מסננתמסננת
9
הסר את השעועית מאמבט הקרח ופזר אותם על מגבת מטבח על משטח שטוח. השתמש במגבת מטבח אחרת כדי ללטף אותם בעדינות יבש. צעד זה ימנע מהמים לדלל את טעם השעועית ואת הויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
מורחיםמורחים
שעועיתשעועית
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
10
מעבירים לקערה בינונית ומתבלים במלח. מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
הסר את שיני השום מהוויניגרט וזרוק עם השעועית, עלי בזיליקום וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
בזיליקום טריבזיליקום טרי
ויניגרטויניגרט
זיתיםזיתים
שעועיתשעועית
12
חותכים את שעועית גלם שמורות לחתיכות 1 אינץ ' ולזרוק עם שעועית אחרת.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
13
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
הוסף את השמן. כאשר הוא מתחיל לעשן קלות, מפזרים את הסטייק עם מלח ולהשתמש זוג מלקחיים מתכת בזהירות למקם את הסטייק בשמן החם. מבשלים מעל חום גבוה 3 עד 4 דקות בכל צד. אני סופר 8 עד 10 דקות עבור בינוני נדיר, בהתאם עובי. אם אתה אוהב את הסטייק שלך קצת יותר מבושל, להשאיר אותו במחבת עוד כמה דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
מחבתמחבת
15
הסר את הסטייק ולאפשר לו לנוח על משטח שטוח, 10 דקות. חותכים את הסטייק ומסדרים על מגש עם תערובת שעועית ירוקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.