סטייק קולב צרוב עם שעועית ירוקה, זיתים שחורים ולימון
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? סטייק קולב צרוב עם שעועית ירוקה, זיתים שחורים ולימון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 994 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 81 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה, שעועית ירוקה, עגבניות וזיתים שחורים, ו טונה צרובה שעועית ירוקה, לימון ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בצנצנת או בקערה קטנה עם מכסה מצויד, לשלב את חרדל דיז ' ון, חומץ שרי ושמן זית עם שיני שום.
ממלאים חצי קערה בינונית בקוביות קרח ומוסיפים קצת מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
קוביות קרח
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מניחים מסננת ישר בתוך אמבט הקרח. המסננת תמנע ממך להוציא את השעועית הירוקה מבין קוביות הקרח. מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
קרח
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
סיר
5
מוסיפים מלח עד טעם המים כמו מי ים.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
6
להוסיף קמצוץ נדיב של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
7
מוסיפים את כל אבל כמה שעועית ירוקה ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
8
הסר אותם מהמים עם מסננת ולהעביר אותם למסננת בתוך אמבט הקרח. אפשר להם לשבת במי הקרח במשך כמה דקות כדי להבטיח שהם התקררו ביסודיות. זרוק את המים הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
מים
קרח
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מסננת
9
הסר את השעועית מאמבט הקרח ופזר אותם על מגבת מטבח על משטח שטוח. השתמש במגבת מטבח אחרת כדי ללטף אותם בעדינות יבש. צעד זה ימנע מהמים לדלל את טעם השעועית ואת הויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
מורחים
שעועית
מים
קרח
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
10
מעבירים לקערה בינונית ומתבלים במלח. מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
הסר את שיני השום מהוויניגרט וזרוק עם השעועית, עלי בזיליקום וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
בזיליקום טרי
ויניגרט
זיתים
שעועית
12
חותכים את שעועית גלם שמורות לחתיכות 1 אינץ ' ולזרוק עם שעועית אחרת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
13
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
הוסף את השמן. כאשר הוא מתחיל לעשן קלות, מפזרים את הסטייק עם מלח ולהשתמש זוג מלקחיים מתכת בזהירות למקם את הסטייק בשמן החם. מבשלים מעל חום גבוה 3 עד 4 דקות בכל צד. אני סופר 8 עד 10 דקות עבור בינוני נדיר, בהתאם עובי. אם אתה אוהב את הסטייק שלך קצת יותר מבושל, להשאיר אותו במחבת עוד כמה דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
מחבת
15
הסר את הסטייק ולאפשר לו לנוח על משטח שטוח, 10 דקות. חותכים את הסטייק ומסדרים על מגש עם תערובת שעועית ירוקה.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.