חמאה-פאי בטטה
צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 183 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם קינמון טחון, ציפורן טחונה, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו גרטן בטטה וחמאה, מרק חמאה ובטטה, ו דלורית ומרק בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375*. על משטח מקומח קלות מרדדים בצק מאפה ל -1 / 8 אינץ'.- מעגל עבה; העברה ל-9 אינץ'. צלחת פאי צלחת עמוקה. חתוך מאפה כדי 1/2 ב. מעבר שפה של צלחת; חליל קצה.
בקערה גדולה מקציפים ביצים, שמנת, דלעת, בטטה, דבש, קמח, מלח ותבלינים.
אופים 50-60 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מכסים את הקצה באופן רופף בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות במידת הצורך כדי למנוע השחמת יתר.
הסר נייר כסף. מגניב על מתלה חוט; לשרת בתוך 2 שעות או לקרר ולהגיש קר. אם תרצה, למעלה עם קצפת.