חמאה צלוי עוף עם וופלים חצץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף קלוי חמאה עם וופלים חצץ. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 956 קלוריות. לכו לחנות ותביאו מלח כשר, פלפל, צ'יפוטלה באדובו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו עוגות חצץ צ'דר עם פלפלים קלויים, עוף מטוגן וופלים עם סירופ חמאת מייפל, ו עוגות חצץ מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F עם מתלה להגדיר בחלק העליון.
מניחים תבנית אפייה על המדף כדי לחמם.
מקציפים יחד 1 כוס סירופ מייפל ואת הצ ' יפוטלס בקערה. מתבלים במלח.
מניחים את מקלות עוף וירכיים בקערה גדולה ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מוסיפים חצי מהחמאה המומסת וזורקים את העוף למעיל.
הסירו את תבנית האפייה החמה מהתנור והניחו בזהירות את העוף על תבנית האפייה, לצד העור כלפי מעלה לירכיים.
אופים עד שהעור הוא חום זהוב ופריך והטמפרטורה הפנימית על מדחום קריאה מיידית רושמת 160 מעלות F, 20 עד 25 דקות.
בינתיים, תכיני את הוואפלים. מחממים ברזל ופל 6 1/2 אינץ ' לחום בינוני גבוה.
לטאטא יחד את הקמח, גריסים, אבקת אפייה ו 1/4 כפית מלח בקערת ערבוב. בקערה נפרדת, מקציפים יחד את החלב, הביצה ואת שאר החמאה המומסת וסירופ מייפל. לאט לערבב את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים, ערבוב עד רק בשילוב.
לרסס את ופל חם עם ספריי בישול.
יוצקים 1/2 כוס הבלילה במרכז ברזל הוופל, לסגור את המכסה ומבשלים עד חום זהוב מבושל דרך, 3 עד 5 דקות.
מעבירים את הוופל המבושל לצלחת. המשך לבשל וופלים עם הבלילה הנותרת, ריסוס בין קבוצות, מה שהופך 4 וופלים בסך הכל.
כדי לשרת, מניחים ופל על צלחת גדולה. מעל כל ופל עם מקל תיפוף וירך.
טפטוף בכל רחבי עם סירופ מייפל צ ' יפוטלה, מגיש כל סירופ שנותר בצד.