חמאות קנאפה פולניות (polska Maslo)
צריך ללא גלוטן, ו pescatarian hor d ' oeuvre? באטרס canape פולני (Polska Maslo) יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1200 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 112 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אנשובי, חמאה, עשב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מלפפון Canape, Caprese Canapé, ו סלמון מעושן וצ'ייב קאנאפה.
הוראות
תנומות קטנות בסגנון פולני או כריכי פנים פתוחות ניתן להגיש עם אפריטיף כדי לעורר את התיאבון של האורחים לארוחת הערב שלך, או כחטיף העיקרי במסיבות כרטיסים, פגישות מועדון, או התכנסויות פורמליות שונות. מגש או מגש מסודרים בהגינות עם הקנפקי הצבעוני הזה יוסיף פתק חגיגי לכל מפגש ולהזמין את האורחים שלכם להתענג ולהתרועע.DILL BUTTER (Maslo Koperkowe).מזלג-תערובת 1/2 כוס חמאה רכה עם 2-3 כפות קצוץ דק שמיר טרי ומלח ופלפל לפי הטעם.גינה-חמאה ירוקה (Maslo Z Zielenina).תערובת מזלג 1/2 כוס חמאה רכה עם 1 כף כל שמיר טרי קצוץ דק, פטרוזיליה ועירית. מלח ופלפל לפי הטעם.חמאת חזרת (Maslo Chrzanowe).קרם 1/2 כוס חמאה רכה, ואז להתמזג 1 כף חזרת מגוררת טרי 2 כפיות מיץ לימון בתוספת קורטוב של מלח. יכול להיות מעורב בבלנדר.חמאת חרדל (Maslo Musztardowe).תערובת מזלג 1/2 כוס חמאה רכה עם 1-2 כפות חרדל חום מוכן, 2 כפיות מיץ לימון וקורטוב של מלח.אנשובי חמאה (Maslo Sardelowe).
מפזרים קצת מיץ לימון.הרינג חמאה (Maslo Sledziowe).להשרות 1 הרינג קטן במים קרים בן לילה, ואז עור, עצם מחית או לטחון.
מערבבים עם חמאה רכה 1/2 כוס. אופציונלי: ניתן להוסיף קצת מיץ לימון.