חמאת אגס-אדיז
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו את חמאת האגס-אדיז. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 16. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 0 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל 93 קלוריות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לכו לחנות ואספו חומץ בלסמי, אגסים, שעועית וניל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 30%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פיתולי תבלינים של אגס-אדיז, רוטב אגס ג'ינג'ר-הל (וחמאת אגסים), ו חמאת אגס.
הוראות
בסיר גדול, להביא מיץ אגס לרתיחה; לבשל במשך 30 דקות או עד מופחת ל 1 כוס. מערבבים אגסים ומלח; מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהאגסים רכים. מצננים מעט.
מעבירים תערובת אגסים למעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. מחזירים לתבנית; מוסיפים שעועית וניל. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 65-75 דקות או עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש. מחק שעועית וניל. מערבבים פנימה רוזמרין וחומץ; מכסים ומניחים לעמוד למשך 30 דקות.
מחק רוזמרין. מצננים לטמפרטורת החדר. מכסים ומכניסים למקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא תווית צהובה של ווב קליקוט ברוט עם שקית מתנה איזותרמית. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 70 דולר.
ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
התיק האיזותרמי השומר על בקבוק תווית צהובה קר עד שעתיים. את מתנה מושלמת כמו זה מאוד תכליתי ויכול להיות מקופל ונשא בתיק שלך!בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא עתיק שלו. זה בייצור של יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמה.זוהי אמנות שבה בית ווב קליקוט מצטיין. התווית הצהובה של ברוט שלנו משקפת את הכרמים המעולים שבבעלותנו ואת האופי העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספקת את המבנה שהוא כל כך טיפוסי קליקוט, בעוד מגע של פינו מיוניר מסכם את התערובת. שרדונה מוסיפה את האלגנטיות והעדינות החיוניות ביין מאוזן לחלוטין.