חמאת בוטנים ארוחת בוקר פודינג לחם
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 508 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. אם 69 סנט למנה נופל בתקציב שלך, חמאת בוטנים ארוחת בוקר פודינג לחם יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו סוכר, יוגורט, צימוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו שוקולד וחמאת בוטנים פודינג ארוחת בוקר chia, ריס חמאת בוטנים גביע פודינג לחם, ו פודינג לחם תפוחים וחמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 350 F. ספריי 8 x 8 אינץ תבנית אפייה עם תרסיס בישול לא מקל. לשבור ביצים לתוך קערה גדולה; להקציף עד בשילוב טוב.
מוסיפים חלב, סוכר, וניל וקינמון; מקציפים עד בשילוב טוב.
מוסיפים חמאת בוטנים; מקציפים עד מעורבב היטב. לחתוך או לקרוע לחם לריבועים 1 אינץ ' ולהוסיף לקערה.
מוסיפים צימוקים ומערבבים בעדינות לערבב היטב.
יוצקים תערובת לחם לתוך תבנית אפייה מוכנה. אופים עד לתערובת מוגדר והחלק העליון הוא חום זהוב (כ 25 דקות).
הסר מהתנור ומניח על מדף אפייה כדי להתקרר. מגישים חם, כפיות לתוך קערות ומעליהם יוגורט פירות.