חמאת בוטנים-הקפאת שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל חמאת בוטנים-שוקולד להקפיא. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, סירופ שוקולד, חמאת בוטנים פריכה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: שוקולד חמאת בוטנים להקפיא, שוקולד בוטנים להקפיא, ו מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות.
הוראות
מערבבים פירורי וופל, אגוזים, חמאה ו 1/4 כוס חמאת בוטנים. שמור 1/4 כוס; לחץ על הנותרים על החלק התחתון של מחבת 13x9 אינץ'.
מקציפים גבינת שמנת וחמאת בוטנים נותרת בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב היטב. בהדרגה להכות בחלב מרוכז. מערבבים שוט מגניב; לשפוך על הקרום.
טפטוף עם סירופ שוקולד; מערבולת בעדינות עם סכין.
מפזרים תערובת פירור שמורה. להקפיא 2 שעות או עד המשרד.
הסר קינוח מן המקפיא 15 דקות. לפני ההגשה, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך מעט.