חמאת בוטנים "סניקרדודלס"
צריך קינוח צמחוני לקטו אובו? חמאת בוטנים "סניקרדודלס" יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכין 24 מנות עם 643 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם ביצים, קמח, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 52 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 39%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חמאת בוטנים סניקרדודלס, חמאת בוטנים סניקרדודלס, ו חמאת בוטנים סניקרדודלס.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מרפדים ניירות אפייה בנייר אפייה ומניחים בצד.
מקציפים יחד את החמאה, חמאת הבוטנים, 2 כוסות סוכר לבן וסוכר חום בקערה גדולה, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת טובה וקרמית.
מערבבים פנימה את תמצית הווניל והביצים.
בקערה נפרדת מקציפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח.
מערבבים את תערובת הקמח, כוס אחת בכל פעם, לתערובת החמאה ומערבבים עד לקבלת בצק חלק.
גורפים 1/4 כוס בצק לכל עוגיה, ויוצרים אותו לכדור סביב בר ממתקים בגודל מהנה. הניחו את הכדורים על תבנית אפייה במרחק של לפחות 6 סנטימטרים זה מזה, ושטחו כל כדור במזלג בתבנית צולבת, וודאו שבצק העוגיות עדיין מכסה את הממתק במלואו.
מפזרים כל עוגיה עם כ 1/2 כפית סוכר לבן.
אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות משחימות מעט בקצוות, 12 עד 14 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת עבור סניקרדודל. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות בודגאס נברן ברוט וינטג ' רוזאדו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
![חובבן מציצה ברונטית הארדקור רוסית העשרה]()
חובבן מציצה ברונטית הארדקור רוסית העשרה
קאווה פרימיום אלגנטית המציעה ניחוחות וטעמים של הדרים בהירים, יחד עם בועות עדינות ועדינות שהן סימן ההיכר של יין סופר-נוצץ.זיווגי אוכל: נברן ברוט רוזאדו זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשרים לבנים (חזיר ועוף) ואפילו בשרים אדומים בטעם עשיר. קאווה זו נהדרת ללגימה בפני עצמה, במיוחד לקבלות פנים ולאירועי "עמידה" אחרים.