אם יש לך חמאה, בצל, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו הודו צלוי עם חמאת שאלוט ורוטב טימין, תרנגול הודו צלוי עם רוטב, ו עוף עם חמאת לימון ועשב..
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה קטנה, מועכים את החמאה בשליש מעלי הקורנית, את השום המעוך ואת המיץ של חצי לימון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
פירורי בשר צמחוני קפואים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
3
מערבבים הכל יחד עם כמה תיבול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזון
4
השתמש ביד שלך כדי לשחרר את עור העוף מן השד, ואז לדחוף את רוב החמאה לערבב לתוך הפער. לשפשף את שאר החמאה על כל החלק החיצוני של העוף, ולאחר מכן למלא את החלל עם חצאי הלימון, שנותר עלי טימין וגבעולים, ואת השום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
פירורי בשר צמחוני קפואים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מפזרים את הגזר הקצוץ, בצל ועלי דפנה על בסיס פח קלייה קטן. לשבת את העוף על גבי, השד בצד למעלה, וצלי על המדף האמצעי במשך 1 שעה 30 דקות, צלי עם מיצי חמאה לאחר כ 40 דקות. כאשר העוף הוא זהב כהה, פריך עור ומיצים לרוץ ברור, להסיר מהתנור ולהשאיר את הפח במשך 5 דקות. השתמש זוג מלקחיים כדי למשוך את הלימונים, שום טימין מתוך החלל לתוך הפח. להרים את העוף, לתת לכל מיצים לטפטף לתוך הפח, ולהעביר את העוף למגש הגשה לנוח לפחות עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גב שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
כדי להפוך את הרוטב, לסחוט את המיץ מתוך חצי לימון מבושל להשליך את העורות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
7
מניחים את הפח על חום נמוך, מערבבים בקמח ולחשוש עד חום בהיר. בהדרגה לשפוך את המניה ומבשלים במשך כמה דקות. אם אתה אוהב רוטב כהה יותר, להוסיף טיפה של רוטב סויה לפח. מסננים את הרוטב לתוך כד ומגישים עם העוף.