אם יש לך חמאה, בצל, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו הודו צלוי עם חמאת שאלוט ורוטב טימין, תרנגול הודו צלוי עם רוטב, ו עוף עם חמאת לימון ועשב..
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
בקערה קטנה, מועכים את החמאה בשליש מעלי הקורנית, את השום המעוך ואת המיץ של חצי לימון.
השתמש ביד שלך כדי לשחרר את עור העוף מן השד, ואז לדחוף את רוב החמאה לערבב לתוך הפער. לשפשף את שאר החמאה על כל החלק החיצוני של העוף, ולאחר מכן למלא את החלל עם חצאי הלימון, שנותר עלי טימין וגבעולים, ואת השום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מפזרים את הגזר הקצוץ, בצל ועלי דפנה על בסיס פח קלייה קטן. לשבת את העוף על גבי, השד בצד למעלה, וצלי על המדף האמצעי במשך 1 שעה 30 דקות, צלי עם מיצי חמאה לאחר כ 40 דקות. כאשר העוף הוא זהב כהה, פריך עור ומיצים לרוץ ברור, להסיר מהתנור ולהשאיר את הפח במשך 5 דקות. השתמש זוג מלקחיים כדי למשוך את הלימונים, שום טימין מתוך החלל לתוך הפח. להרים את העוף, לתת לכל מיצים לטפטף לתוך הפח, ולהעביר את העוף למגש הגשה לנוח לפחות עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
כדי להפוך את הרוטב, לסחוט את המיץ מתוך חצי לימון מבושל להשליך את העורות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
7
מניחים את הפח על חום נמוך, מערבבים בקמח ולחשוש עד חום בהיר. בהדרגה לשפוך את המניה ומבשלים במשך כמה דקות. אם אתה אוהב רוטב כהה יותר, להוסיף טיפה של רוטב סויה לפח. מסננים את הרוטב לתוך כד ומגישים עם העוף.