חמאת לימון סלמון
סלמון חמאת לימון לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 411 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . מתכון זה נטול גלוטן, פסקטארי וקטוגני מגיש 5 ומחירו 4.13$ למנה . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, מלח, רוטב פלפל ופלפל. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם ציון של 57% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלמון חמאת שום לימון , סלמון צרוב חמאת לימון וסלמון חמאת לימון אפוי .
הוראות
במחבת קטנה מטגנים שום בחמאה; טורפים פנימה מיץ לימון, מלח, פלפל ורוטב פלפל.
מעבירים 2/3 כוס לקערת הגשה; לְהַפְרִישׁ.
מניחים סלמון בתבנית משומנת בגודל 15x10x1 אינץ'. תבנית אפיה.
מטפטפים את יתרת חמאת הלימון. צולים 4-6 אינץ' מהחום 10-15 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
מגישים עם חמאת לימון שמורה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. פינו נואר בעמק הנהר הרוסי של וויליאמס סלים עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 110 דולר לבקבוק.
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
נראה כי ניחוחות דובדבן אדום, תות שדה וניחוחות עלי ורדים דהויים שרים ברשימה העליונה בהצעה המפתה הזו. רמזים של שורש סלק, עשבי תיבול יבשים ותבליני עץ מציעים כמה תווי בס להשלמת הסוויטה התזמורתית הנהדרת הזו. עם אוויר, הניחוחות מתעצמים עם תווים של דובדבן מורלו. החך צפוף מאוד בכניסה עם פס חזק של מינרליות עד לסיום. הטאנינים בעלי גרגירים עדינים במיוחד ומזכירים תה ציילון. הפינו נואר של עמק הנהר הרוסי 2015 הוא קלאסי, ומדגיש את האלגנטיות והעוצמה של אזור גידול נהדר באמת. הפינו נואר עבור תערובת זו נלקח בעיקר מכרם דרייק אסטייט שלנו, ומ-Williams Selyem Estate Vineyard.