קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות35
מגזין

חמאת סקווש מייפל ספייס (ללא סוכר מעודן, טבעוני, Paleo)

חמאת סקווש מייפל ספייס (ללא סוכר מעודן, טבעוני, Paleo)
אם יש לך סירופ מייפל, מקלות קינמון, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו רוטב קרמל ללא חלב וזהב נוזלי (Paleo, vegan & מעודן ללא סוכר), לא לאפות חמאת בוטנים & ג'לי טארט (ללא גלוטן, דגנים ללא, סוכר מזוקק ללא + טבעוני), ו חמאת בוטנים שוקולד שיבולת שועל (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים חצאי דלעת סקווש על תבנית אפייה גדולה עם הצד לחתוך למטה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
הוסף כמה כפות של מים מסוננים לתחתית (זה יוצר קיטור כפי שהוא צולה).
מרכיבים שתצטרך
מים מסונניםמים מסוננים
4
מניחים פיסת קלף על הדלעת, ואז מכסים בנייר אלומיניום וחותמים סביב קצוות תבנית האפייה. צולים את הדלעת במשך 60 דקות או, עד הבשר רך כאשר פירסינג עם מזלג. להפריש עד מגניב מספיק כדי handle.In בינתיים לחמם את סירופ מייפל עם מקל קינמון, חצוי וגרוטאות שעועית וניל כוכב אניס בתחתית סיר בינוני ולהביא לרתיחה. לכסות, לכבות את החום ולתת להחדיר בזמן טבחים סקווש. לאחר הדלעת הוא מקורר מסננים את סירופ מייפל חדורים לתוך קערה של מעבד מזון שומר את כל התבלינים.לגרוף את בשר סקווש ולהוסיף אותו לסירופ מייפל החדור בקערה של מעבד המזון .
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
סכין קילוףסכין קילוף
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את הקרקע קינמון, ציפורן ומיץ לימון מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
6
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר יחד עם כל התבלינים שמורים.מביאים לרתיחה ומפחיתים את החום; מבשלים, חשופים, מעל חום נמוך, מתערבבים לעתים קרובות, 20 עד 25 דקות או עד לעובי (זה עלול להתיז כך לפקוח עין על זה).
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
הסר מהחום; מצקת לתוך צנצנת (אני משאיר את כל התבלינים שם כך שהם יכולים להמשיך להקנות טעם לאחר צורם אבל אתה יכול לדוג אותם עכשיו אם אתה מעדיף). כיסוי; תן מגניב לטמפרטורת החדר ולאחסן במקרר במשך כמה שבועות או במקפיא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת