חמאת סקווש מייפל ספייס (ללא סוכר מעודן, טבעוני, Paleo)
אם יש לך סירופ מייפל, מקלות קינמון, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו רוטב קרמל ללא חלב וזהב נוזלי (Paleo, vegan & מעודן ללא סוכר), לא לאפות חמאת בוטנים & ג'לי טארט (ללא גלוטן, דגנים ללא, סוכר מזוקק ללא + טבעוני), ו חמאת בוטנים שוקולד שיבולת שועל (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חצאי דלעת סקווש על תבנית אפייה גדולה עם הצד לחתוך למטה.
הוסף כמה כפות של מים מסוננים לתחתית (זה יוצר קיטור כפי שהוא צולה).
מניחים פיסת קלף על הדלעת, ואז מכסים בנייר אלומיניום וחותמים סביב קצוות תבנית האפייה. צולים את הדלעת במשך 60 דקות או, עד הבשר רך כאשר פירסינג עם מזלג. להפריש עד מגניב מספיק כדי handle.In בינתיים לחמם את סירופ מייפל עם מקל קינמון, חצוי וגרוטאות שעועית וניל כוכב אניס בתחתית סיר בינוני ולהביא לרתיחה. לכסות, לכבות את החום ולתת להחדיר בזמן טבחים סקווש. לאחר הדלעת הוא מקורר מסננים את סירופ מייפל חדורים לתוך קערה של מעבד מזון שומר את כל התבלינים.לגרוף את בשר סקווש ולהוסיף אותו לסירופ מייפל החדור בקערה של מעבד המזון .
מוסיפים את הקרקע קינמון, ציפורן ומיץ לימון מחית עד חלקה.
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר יחד עם כל התבלינים שמורים.מביאים לרתיחה ומפחיתים את החום; מבשלים, חשופים, מעל חום נמוך, מתערבבים לעתים קרובות, 20 עד 25 דקות או עד לעובי (זה עלול להתיז כך לפקוח עין על זה).
הסר מהחום; מצקת לתוך צנצנת (אני משאיר את כל התבלינים שם כך שהם יכולים להמשיך להקנות טעם לאחר צורם אבל אתה יכול לדוג אותם עכשיו אם אתה מעדיף). כיסוי; תן מגניב לטמפרטורת החדר ולאחסן במקרר במשך כמה שבועות או במקפיא עד 6 חודשים.