חמאת תפוחים איטית
צריך תבלין ללא גלוטן וטבעוני? חמאת תפוחים איטית יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 120 מנות. עם 43 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, סוכר, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חמאת תפוחים איטית, חמאת תפוחים איטית, ו חמאת תפוחים איטית (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף, הליבה לחתוך את התפוחים לשבבים קטנים. שים את כל החומרים לתוך סיר איטי ומערבבים. לכסות ולבשל על לילה נמוך, על 8 עד 10 שעות.
הסר את הכיסוי, מערבבים וטעם.
מוסיפים עוד תבלינים או סוכר, אם תרצה. המשך לבשל עוד כמה שעות, חשוף, עד כמה הנוזל מופחת החמאה מבושל קצת.
יוצקים לתוך צנצנות מעוקרים ומקררים.
מגישים מעל ביסקוויטים חמים, טוסט, ביסקוויטים, או פשוט לאכול אותו מתוך הצנצנת אם אף אחד לא מסתכל!