קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

חמוץ כתום BBQ 'd סלמון טאקו עם כרוב אדום סלט כרוב ורוטב צ' ילה מעושן

חמוץ כתום BBQ 'd סלמון טאקו עם כרוב אדום סלט כרוב ורוטב צ' ילה מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל טאקו סלמון Bbq 'd כתום חמוץ עם כרוב אדום סלט כרוב ורוטב צ' ילה מעושן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 2155 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 109 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 3 שעות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם אבקת צ'ילי אנצ' ו, מיץ תפוזים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. מתכונים דומים: כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, ו סלט כרוב ליים Pasilla צ'ילה + .

הוראות

1
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מברשת סלמון עם שמן העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. גריל את העור בצד סלמון במשך 3 עד 4 דקות או עד חרוך קרום נוצר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מברשת עם כמה רוטב ברביקיו, להתהפך ולהמשיך צלייה במשך 2 עד 3 דקות עבור doneness בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
4
הסר מן הגריל מברשת עם יותר של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
תן מנוחה 5 דקות פתית עם מזלג.
6
טורטיות גריל במשך 20 שניות לכל צד. מחלקים את הסלמון בין טורטיות, העליון עם כרוב אדום כרוב סלט כרוב מעושן רוטב צ ' ילה עלי כוסברה; לקפל ולאכול.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
כרוב אדוםכרוב אדום
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מניחים מיץ תפוזים, vinegars וסוכר בסיר לא מגיב בינוני ומבשלים עד מופחת כ 1 כוס מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הסר מהחום ומערבבים את ההתלהבות. תניח בצד.
9
מחממים שמן בסיר גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הבצל, שום habanero ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עד שהעגבניות רכות והרוטב התעבה, כ -40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
12
להעביר את התערובת למעבד מזון ולעבד עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
13
מעבירים את הרוטב לסיר בינוני ומקציפים בתערובת הכתום/חומץ המופחתת ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
בואו מגניב.
15
לטאטא יחד את כל החומרים בקערה קטנה ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
16
מערבבים את כל החומרים, למעט כרוב, בבלנדר תערובת עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
17
מניחים כרוב בקערה גדולה וזורקים עם ויניגרט. מתבלים במלח ופלפל ונותנים לשבת 30 דקות במקרר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
ויניגרטויניגרט
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק

מרכיבים

3(חוֹרֶף)רוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)3(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)2צ'ילי צ' יפוטלה משומר, פירהצ'ילי צ' יפוטלה משומר, פירה2(חוֹרֶף)מחית צ'יפוטלהמחית צ'יפוטלה1השארכוסברהכוסברה2(חוֹרֶף)עלי כוסברה קצוציםעלי כוסברה קצוצים2(חוֹרֶף)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)2(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טרייםעלי בזיליקום טריים1ראששום, קצוץ גסשום, קצוץ גס2ציפורןשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1habanero צ'ילה, קצוץ גסhabanero צ'ילה, קצוץ גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2(חוֹרֶף)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ ליים סחוט טרימיץ ליים סחוט טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיונז מוכןמיונז מוכן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית1גדולבצל ספרדי, קצוץ גסבצל ספרדי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים סחוט טרימיץ תפוזים סחוט טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי1כתום, גרידה מגוררתכתום, גרידה מגוררת7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשימורי עגבניות שזיף ומיצים, קצוץשימורי עגבניות שזיף ומיצים, קצוץ1עץכרוב אדום, קרוע דקכרוב אדום, קרוע דק1smallsבצל אדום, קצוץ גסבצל אדום, קצוץ גס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה סלמוןפילה סלמון4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי86-inchs(קמח 6 אינץ') טורטיות, לחתוך לגודל(קמח 6 אינץ') טורטיות, לחתוך לגודל2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין לבןחומץ יין לבן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.