חמוציות Panna קוטה
עוגת החמוציות היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך יוגורט ועלי כותרת של ורדים מסוכרים, אבקת ג'לטין, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), Panna קוטה מוח עם זיגוג חמוציות, ו Vanillan And Cranberry Panna Cotta Parfaits (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב את חמוציות עם סוכר ומים ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד חמוציות לרכך, כ 5 דקות. מחית את החמוציות עם גב כף כדי להכין רוטב סמיך.
מעבירים את הרוטב לקערה גדולה ומקררים, ערבוב לעתים קרובות, עד מגניב, על 15 דקות. מערבבים 3 כוסות של חלב החמאה לתוך רוטב חמוציות מקורר.
בסיר קטן, מפזרים את הג ' לטין על כוס 1/2 הנותרים של חלב חמאה.
בואו לעמוד עד הג ' לטין מומס, על 5 דקות.
מחממים את התערובת על אש נמוכה, ערבוב כמה פעמים עם מרית גומי, עד החמאה היא רק חמה ואת הג ' לטין נמס, על 1 1/2 דקות; לקפל לתוך תערובת חמוציות.
יוצקים את קוטה פאנה לתוך 8 כוסות. מכסים ומקררים במשך כ 2 שעות, עד שהם נקבעים. מעל כל אחד עם מנה קטנה של יוגורט וכמה עלי כותרת של ורדים מסוכרים ומגישים.