חמוציות ותבלינים כתומים בדם
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם תפוזי דם, חמוציות, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות תפוז דם, סנגריה חמוציות & דם כתום, ו עוגת לירה ריקוטה עם מילוי כתום דם, קצפת Mascarpone ציפוי ופרוסות תפוז דם מסוכרים.
הוראות
חותכים את כל הקליפה ואת המלית הלבנה מ 3 תפוזי דם. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים לתוך קערה קטנה (ראה להלן). מניחים בצד את הקערה עם מקטעי דם כתומים.
חותכים הנותרים תפוז דם unpeeled ל 8 חתיכות ומקום במעבד מזון.
מוסיפים חמוציות טריות וסוכר 2/3 כוס; באמצעות / כיבוי פונה, למזג עד התערובת קצוצה דק.
להעביר רליש לקערה בינונית; מערבבים בקטעים כתומים דם. מכסים ומקררים בין לילה. לעשות קדימה: חמוץ חמוציות יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור בקירור. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.