אם יש לכם קישואים, פרחי כרובית, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה די רע. מתכונים דומים: מקרר גן חמוצים, עוגת קציר גן, ו גן קציר צ'ילי.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הבצל, הפלפלים ומלח השימורים. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בצל מטוגן בצ'דר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים; מניחים בסיר.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים את שאר החומרים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 15-20 דקות או עד שהם רכים. מצקת בזהירות תערובת חמה לצנצנות חמות של 1 ליטר ומשאירה 1/2 אינץ'. מרחב ראש.
ציוד שתשתמש בו
מצקת
4
להסיר בועות אוויר; לנגב חישוקים ולהתאים מכסים. מעבדים 20 דקות בקופסת מים רותחים.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. דיווה ויוה מוסקטו קולדה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.