קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות5
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חמוצים שמיר מטוגן

חמוצים שמיר מטוגן
חמוצים שמיר מטוגנים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 269 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פפריקה, שמיר, מיץ מלפפון חמוץ וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. נסו חמוצים שמיר מטוגן, חמוצים שמיר מטוגנים חריפים, ו חמוצים שמיר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חממו את הטיגון העמוק שלכם ל -375 מעלות צלזיוס.
3
לתוך תבשיל קדירה בגודל 8 על 8 אינץ', מקציפים יחד חלב, ביצה, קאיין ונתז של מיץ החמוצים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון חמוץ מיץמלפפון חמוץ מיץ
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
4
שלב את קמח התירס, הקמח, הפפריקה, המלח, הפלפל והשמיר לתבנית אפייה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
ייבש היטב את החמוצים במגבות נייר. מחפר תחילה דרך רטוב, ולאחר מכן את החומרים היבשים. מניחים בעדינות חמוצים לתוך הטיגון העמוק בקבוצות ומטגנים עד להזהבה, בערך 1 1/2 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מוציאים למגש גיליון מרופד במגבת נייר ומתבלים מיד במלח.
מרכיבים שתצטרך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים