חמש חתיכות אטריות אריכות ימים לשנה החדשה מ ' אטריות אסיאתיות קלות
חמש חתיכות אטריות אריכות ימים לשנה החדשה מ ' אטריות אסיה קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 700 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זה מושלם עבור ערב השנה החדשה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, חזיר, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אטריות אריכות ימים, אטריות אריכות ימים, ו אטריות לשנה החדשה: אטריות מרק ברווז קלוי קנטונזית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את האטריות עד קצת יותר רך מאשר אל דנטה, על 3 דקות. זה צריך לקחת לא יותר מ 2 דקות אם האטריות הם מגוון מבושל מראש.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מסננים, שוטפים במים קרים, מנקזים שוב ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
3
משרים את הפטריות במים חמים במשך 15 דקות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4
4
מסננים וסוחטים יבש, הזמנת 1/4 כוס של נוזל השריית. עם מספריים, לקצץ ולהשליך את הגבעולים וודי לגרוס את הכובעים.
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
5
בקערת ערבוב קטנה, לטאטא את קורנפלור ויין יחד ולהוסיף את החזיר. בקערה אחרת, לשלב את רוטב הצדפה, רוטב סויה, פטריות השריית נוזל. מערבבים עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפות
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מיץ לימון, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
בווק, חום 3 כפות של שמן קנולה על חום גבוה. לסובב את השמן סביב המחבת וכאשר השמן חם, אבל לא לעשן, לזרוק את הג ' ינג ' ר ושום, ומערבבים אותם סביב המחבת במשך כמה שניות עד ריחני. מערבבים את החזיר שוב ולהוסיף אותו למחבת. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הבשר מפריד והוא מבושל חלקית, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היין יבש Chenin Blanc קריק יבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.