קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

חמש חתיכות אטריות אריכות ימים לשנה החדשה מ ' אטריות אסיאתיות קלות

חמש חתיכות אטריות אריכות ימים לשנה החדשה מ ' אטריות אסיאתיות קלות
חמש חתיכות אטריות אריכות ימים לשנה החדשה מ ' אטריות אסיה קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 700 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זה מושלם עבור ערב השנה החדשה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, חזיר, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אטריות אריכות ימים, אטריות אריכות ימים, ו אטריות לשנה החדשה: אטריות מרק ברווז קלוי קנטונזית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את האטריות עד קצת יותר רך מאשר אל דנטה, על 3 דקות. זה צריך לקחת לא יותר מ 2 דקות אם האטריות הם מגוון מבושל מראש.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים, שוטפים במים קרים, מנקזים שוב ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
משרים את הפטריות במים חמים במשך 15 דקות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
מסננים וסוחטים יבש, הזמנת 1/4 כוס של נוזל השריית. עם מספריים, לקצץ ולהשליך את הגבעולים וודי לגרוס את הכובעים.
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
5
בקערת ערבוב קטנה, לטאטא את קורנפלור ויין יחד ולהוסיף את החזיר. בקערה אחרת, לשלב את רוטב הצדפה, רוטב סויה, פטריות השריית נוזל. מערבבים עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
בווק, חום 3 כפות של שמן קנולה על חום גבוה. לסובב את השמן סביב המחבת וכאשר השמן חם, אבל לא לעשן, לזרוק את הג ' ינג ' ר ושום, ומערבבים אותם סביב המחבת במשך כמה שניות עד ריחני. מערבבים את החזיר שוב ולהוסיף אותו למחבת. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הבשר מפריד והוא מבושל חלקית, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מוסיפים את הפטריות והפלפל ומבשלים, ערבוב, במשך כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
8
מוסיפים את נבטי השעועית ואפונה שלג ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד אפונה השלג להפוך ירוק כהה, על עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
9
הסר וזרוק את הג ' ינג ' ר, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
10
העברה למגש שטוח.
11
באותו מחבת, מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים את האטריות וזורקים במשך כ 1 דקה, או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
13
יוצקים את תערובת רוטב הצדפות על האטריות, להחזיר את הירקות והבשר למחבת ומבשלים, ערבוב, עד שהרוטב נספג באופן שווה לתוך האטריות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מפזרים בצל ירוק ושמן שומשום וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
15
מעבירים למגש ומגישים מיד.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היין יבש Chenin Blanc קריק יבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יפה זה הוא להפליא בציר עקבי לאחר בציר. אנו מקבלים פרי Chenin Blanc מעולה מחוות וילסון בקלרקסבורג, ומאפשר לנו לייצר יין אקספרסיבי, מגוון וטעים. בהתחלה מערבולת, ארומטיקה של אגס לבן, אננס ובננה באביב קדימה מהזכוכית. על החיך, היין מרענן עם טעמים של מנדרינה בשלה ואפרסקים. Mouthfeel הוא תוסס, אבל עשיר ויש לו creaminess עדין. 100% תסיסה נירוסטה מבטיחה את האוהדים אופי פירות טריים של יין זה למדו להעריך לאורך השנים. זהו סיפטר הקיץ המובהק והיין המושלם להשתלבות בצדפות טריות!