חסילוני סונורה
אם יש לכם צ'ילי poblano, מיץ לימון, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. עם כפית נסו חסילוני סונורה, שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש, ו שרימפס Scampi (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צ ' יילס ישירות מעל המבערים של תנור גז. צולים מעל חום בינוני-גבוה, מסתובבים מדי פעם, עד שהעור חרוך וצ ' ילי מתרכך, 10 עד 15 דקות. (כדי לצלות בתנור, מכסים גיליון עוגיות גדול בנייר כסף.
מניחים צ 'יילס על סדין ומטגנים, מסתובבים מדי פעם, עד שהעור חרוך וצ' יילס מתרכך, 12 עד 17 דקות.)
הסר פיל וזרעים. פרוסה דק; להפריש.
מפזרים שרימפס עם חצי מלח ופלפל.
מחממים שמן במחבת גדולה על חום גבוה. לבשל שרימפס, ערבוב מדי פעם, 2-3 דקות.
להוסיף שום; לבשל עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים בצ ' ילי, פלפלים אדומים, עגבניות, גרידה ומיץ ליים. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי והשרימפס כבר לא שקוף, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים יין ומפחיתים עד מעט סירופ. מערבבים בפסטה. להפחית את החום נמוך לכסות 1 דקה. למעלה עם כוסברה ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.