קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

חצאי אפרסק בגריל עם זיגוג ג'ינג'ר מלוח

חצאי אפרסק בגריל עם זיגוג ג'ינג'ר מלוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חצאים אפרסק בגריל עם זיגוג ג'ינג'ר מלוח. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 96 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר חום, זנגביל, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו חזיר מחבת עם זיגוג זנגביל-אפרסק, חצאי אפרסק פרי, ו בשר חזיר צלוי עם זיגוג אפרסק ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים X על תחתית האפרסקים, בזהירות לחתוך רק דרך העור. ממלאים תנור הולנדי גדול במים; מביאים לרתיחה. לטבול אפרסקים במשך 20 שניות; להסיר עם כפית מחוררת, לצלול לתוך מי קרח. להחליק עורות את אפרסקים באמצעות סכין קילוף (העור יהיה רופף מאוד).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
תנור הולנדיתנור הולנדי
סכיןסכין
2
חותכים אפרסקים לשניים; להסיר בורות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
3
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
שלב סוכר הבא 6 ingredi-ents (סוכר דרך מיץ תפוזים).
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
סוכרסוכר
5
מברשת לחתוך צדדים של אפרסקים עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
אפרסקאפרסק
6
מניחים אפרסקים, לחתוך צדדים למטה, על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; לבשל 10 דקות או עד מכרז, מפנה ושופע פעם אחת עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מרינדהמרינדה
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל