חצאית סטייק עם לימון ותפוחי אדמה צלויים צ'ילי
סטייק חצאית עם לימון ותפוחי אדמה צלויים צ'ילי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 495 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, תפוחי אדמה חדשים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: חצאית סטייק עם תפוחי אדמה קלויים ולימון, סטייק עם חצאית עשב בגריל ותפוחי אדמה עם לימון-פטה, ו חצאית סטייק עם תפוחי אדמה שום פריכים.
הוראות
מערבבים את תפוחי האדמה, שמן, אבקת צ ' ילי, 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ותימין בקערה בינונית.
מעבירים למחבת צלייה ומבשלים, ערבוב פעם אחת, עד חום פריך וזהוב, כ 40 דקות.
הסר את תפוחי האדמה מהתנור, להעביר צלחות בודדות, ולנגב את המחבת נקייה.
מטלית חום. מתבלים את הסטייק עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מניחים על מחבת הצלייה הנקייה. לצלות את הסטייק כדי doneness הרצוי, 3 עד 4 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך.
מגישים עם תפוחי אדמה ורבעוני לימון. שדרוג: סטייק חצאית הוא בישול מהיר, במחיר סביר לחתוך של בשר בקר. אם אתה מעדיף חתיכה עבה יותר, רזה יותר, נסה את עין צלע ללא עצמות או סטייק רצועה ולהוסיף 2 עד 3 דקות של זמן בישול לכל צד.