חצי אצווה חמאת בוטנים & ג'לי ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל חצי אצווה חמאת בוטנים & ריבה ברים. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 16 . מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם אבקת אפייה, בוטנים, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ביג אצווה חמאת בוטנים ברים קונגו, ביג אצווה משולשת שוקולד חמאת בוטנים עוגיות, ו חטיפי חמאת בוטנים וריבה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ו קו 8 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם לסכל. תרסיס רדיד עם ספריי בישול.קרם חמאה וסוכר על מהירות בינונית של מערבל חשמלי עד צהוב בהיר, על 2 דקות. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את וניל, ביצה, חמאת בוטנים ומערבבים עד שכל החומרים משולבים, גירוד הצדדים של הקערה.לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח לתערובת חמאת בוטנים ומערבבים בעדינות עד משולב.
מורחים 2/3 מהבצק למחבת המוכנה.
מורחים את הריבה באופן שווה על הבצק. זרוק גושים קטנים של הבצק הנותר באופן שווה על הריבה. אל תדאגו אם כל הריבה לא מכוסה; היא תתפשט בתנור.
מפזרים בוטנים קצוצים ואופים במשך 37 דקות, עד חום זהוב. מגניב לחתוך לתוך 16 ריבועים.* מתכון קורא ביצה גדולה במיוחד ולא גדול הרגיל.