קושיקשה
מוכן ב33 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חצי עוגה קטיפה אדומה

חצי עוגה קטיפה אדומה
צריך מנה צמחונית בצד? חצי עוגה קטיפה אדומה יכולה להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן צמחי, אבקת סוכר, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, האקספרסו – רום של ליל כל הקדושים, אספרסו, סירופ מייפל וחצי, ו אקספרס ליל כל הקדושים-רום, אספרסו, סירופ מייפל וחצי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. רססו מחבת עוגה עגולה 9×2 אינץ 'או מחבת קפיץ 9×2 אינץ' עם ספריי בישול הוסיף קמח. אם אתה משתמש במחבת springform, לשים כמה רדיד אלומיניום מתחתיה ולהביא אותו בחוזקה את הצדדים כדי למנוע דליפה אפשרית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הקמח, קקאו וסודה לשתייה יחד בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים את חלב החמאה, חומץ, וניל וצבעי מאכל יחד בכוס מדידה נוזלית ולהגדיר aside.In קערת ערבוב, לטאטא יחד את הביצה, שמן וסוכר. באמצעות מגרדת חובה כבדה או כף גדולה, מוסיפים את תערובת הקמח ואת תערובת החלב לתערובת הביצה לסירוגין בשלושה חלקים, ערבוב עד הקמח מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכנה ואופים במשך 25 דקות או עד בחירה מוכנסת העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
תן מגניב במחבת על מתלה במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות מן המחבת. אם באמצעות springform, אתה יכול להסיר את הצדדים ולהפוך.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בואו מגניב completely.To להכין ציפוי, לערבב יחד את גבינת שמנת וחמאה. בהדרגה להוסיף את הסוכר. באמצעות מערבל חשמלי, לנצח עד שמנת. מקציפים ב vanilla.To להכין עוגת שכבות, לחתוך את העוגה לשניים. קרח וחצי. מחסנית המחצית השנייה על גבי וקרח חצי העוגה כולה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו