חצי פרדו שוקולד עם צ'ילה-רוטב שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Semifreddo שוקולד עם רוטב צ'ילה-שוקולד. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 209 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 46 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, צ'ילה דה ארבול, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), שוקולד-Amaretto Semifreddo, ו שוקולד-דובדבן Semifreddo.
הוראות
לרסס 9x4 1/2 x 3" מחבת כיכר עם ספריי nonstick. קו עם לעטוף פלסטיק, עוזב 2 " overhang; להפריש.
לטאטא חלבונים ביצה וסוכר בקערה בינונית עמיד בפני חום להגדיר מעל סיר בינוני של מים רותחים עד סוכר מתמוסס חלבונים ביצה חמים (אבל לא חם), על 5 דקות.
הסר מהחום. באמצעות מערבל חשמלי, להכות על מהירות בינונית גבוהה עד מגניב, שילש נפח, טופס פסגות נוקשה, על 8 דקות. (אם חלבוני ביצה נראים מגורענים, הלכת רחוק מדי.)
מערבבים שוקולד וחמאה בקערה חסינת חום גדולה על אותה סיר של מים רותחים עד מומס וחלק; להסיר מן החום; תן מגניב מעט.
מקציפים קרם בקערה בינונית אחרת עד פסגות בינוניות-נוקשות טופס (קרם צריך להיות רך ו pillowy; פסגות פשוט ליפול על עצמם). באמצעות מרית גומי, מקפלים בעדינות חלבונים ביצה לתוך שוקולד חם. מקפלים פנימה קצפת. (להפסיק לקפל ברגע שהתערובת הופכת מרקם חלק אחד וצבע חום בהיר.) Scrap semifreddo למחבת מוכנה; החלק העליון. מכסים בחוזקה להקפיא עד המשרד, 3-4 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות חצי פרדו 5 ימים קדימה. שמור בחוזקה עטוף וקפוא.
להביא הראשון 5 מרכיבים לרתיחה בסיר קטן.
מניחים שוקולד בקערה בינונית חסינת חום; להפריש. מסננים תערובת חלב דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בינונית; לחזור לסיר. מביאים לרתיחה. בהדרגה לשפוך תערובת חלב על שוקולד, ערבוב עד נמס וחלק. מוסיפים טקילה, אם משתמשים. לעשות קדימה: רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
בואו להתקרר לחלוטין. כיסוי וצינה. תתחמם מחדש בעדינות לפני שתמשיך.
מערבבים קרם, סוכר וקינמון בקערה בינונית; לגרד זרעים שעועית וניל; להשליך שעועית. באמצעות מערבל חשמלי, להכות עד פסגות רכות טופס.
לחשוף semifreddo ולהפוך על מגש. הרם מחבת וזרוק ניילון נצמד. באמצעות סכין טבול במים חמים ניגב יבש, לחתוך חצי פרדו לפרוסות נקיות.
מקשטים עם קצפת קינמון ורוטב צ ' ילה-שוקולד חם, אם תרצה בכך.