חציל אפוי אלה רומנה
חציל אפוי אלה רומנן נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 621 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. מתכון זה של Allrecipes יש 18 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם מלח, שמן זית, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו Manicotti Alla Romana, ניוקי אלה רומנה, ו Crostini Alla Romana (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים כמה כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. פרוסות חצילים מטגנים בשמן חם עד השחמה ביסודיות, 3 עד 5 דקות לכל צד.
הוסף שמן בין קבוצות לפי הצורך.
מסננים פרוסות חצילים מטוגנים על מגבות נייר ומתבלים במלח.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד השחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים בצל ושום לבשר; מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא חום זהוב, על 5 דקות יותר.
יוצקים רוטב ספגטי על הבשר הטחון; מוסיפים אורגנו ומערבבים. תערובת מבשלים עד הרוטב מחומם דרך, 5 עד 7 דקות.
מסדרים כמחצית פרוסות החצילים לתחתית תבשיל קדרה רדוד כדי לכסות לחלוטין. מצקת כמחצית רוטב הבשר על החצילים.
מפזרים 1/4 גבינת פרמזן כוס על הרוטב. חזור על שכבות.
מקציפים ביצה עם 2 כפות גבינת פרמזן; לשפוך מעל החלק העליון של התבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע בקצוות וחם במרכז, 20 עד 25 דקות.