חציל בגריל כבוש
חציל בגריל כבוש עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. אם יש לכם רסק צ'ילי, עלי פטרוזיליה טריים, עלי נענע טריים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 26%, וזה לא כל כך מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם חציל כבוש, קרודו טונה עם חציל כבוש, ו חציל כבוש דרום הודי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מוציאים את קצה הגבעול מהחצילים.
חותכים כל חציל לשניים לאורכו, ופורסים לפרוסות ירח בעובי חצי אינץ'. בקערת ערבוב גדולה זורקים את החציל עם המלח הכשר ומניחים לעמוד כ-15 עד 20 דקות. שוטפים ומייבשים היטב את החציל, וזורקים עם 2 כפות משמן הזית וקורט פלפל.
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה. כשמחבת הגריל חמה, מבשלים את פרוסות החצילים עד שהם מסומנים יפה משני הצדדים.
בינתיים בקערת ערבוב קטנה הקציפו את הסוכר והשום לחומץ, הקציפו פנימה את רסק הצ ' ילי ושמן הזית שנותר.
מוסיפים את עשבי התיבול ובודקים תיבול במלח ופלפל.
כשהחציל מסומן יפה משני הצדדים מוציאים אותו מהתבנית ומוסיפים אותו מיד למרינדה (תבנית אפייה רדודה עובדת יפה כדי להבטיח שכל החציל מצופה במרינדה).
נותנים לחציל להתקרר לטמפרטורת החדר ומגישים, או מקררים בכלי אטום.