קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

חציל יפני שלם בגריל ברוטב לימון וסויה

חציל יפני שלם בגריל ברוטב לימון וסויה
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, מזון ידידותי, ומנה צדדית פסקטריאנית? חציל יפני שלם בגריל עם רוטב לימון וסויה יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 102 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חצילים יפניים, רוטב סויה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חציל יפני בגריל ברוטב טחינה, חציל יפני בגריל, ו Ww 0 נקודות חציל יפני בגריל.

הוראות

1
לטאטא יחד את רוטב הסויה, מיץ לימון, ושמן זית בקערה כדי להפוך את הרוטב; להפריש. להבקיע את קצה הגבעול של כל חציל, ביצוע חתך מעגלי בעור (זה יעשה את החצילים קל יותר לקלף). לתקוע כמה חורים לתוך חצילים עם שיפוד או מזלג כדי לאפשר קיטור לברוח כפי שהם גריל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים גריל עד בינוני. גריל במשך כ 8 דקות, הפיכת חצילים רבע לפנות כל 2 דקות. נסה לצלות את החציל מסביב. בדוק את החצילים עבור doneness על ידי לחיצה על הצדדים שלהם עם זוג מלקחיים. אם החצילים נותנים בקלות, הם מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
להעביר את החצילים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
4
ברגע חצילים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, בזהירות לקלף את העור (העור יורד בקלות רבה יותר אם החצילים חמים; לא נותנים לו להתקרר לחלוטין). לאחר שהסרת העור, להסיר את הגבעולים, לחתוך כל חצילים ל 4 חתיכות, חיתוך בזווית.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5
מעבירים את פרוסות החצילים למגש.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6
טפטוף עם רוטב, מפזרים עם בוניטו, ומגישים.
7
Reprinted with permission from The Japanese Grill: From Classic Yakitori to Steak, Seafood, And Wegetes by Tadashi Ono & Harris Salat. זכויות יוצרים © 2011 by Tadashi Ono and Harris Salat; food photographs copyright © 2011 by Todd Coleman. Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
ירוקירוק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
הוסף הערות ההערות שלי
9
ערוך את ההערות שלי
10
בוצע