חציל מוקרם
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. וזה טוב. מתכונים דומים: חציל מוקרם, חציל מוקרם, ו חציל מוקרם.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חום על 1/8 אינץ ' של שמן זית במחבת גדולה מאוד על חום בינוני. כאשר השמן כמעט מעשן, מוסיפים כמה פרוסות של חצילים ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד שהם מושחים באופן שווה משני הצדדים ומבושלים דרך, כ 5 דקות. תיזהר, זה מתיז!
מעבירים את פרוסות החצילים המבושלות למגבות נייר לניקוז.
מוסיפים עוד שמן, מחממים ומוסיפים עוד חצילים עד שכל הפרוסות מבושלות.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יחד את הריקוטה, ביצה, חצי וחצי, 1/4 כוס הפרמזן, 1/8 מלח כפית, ו 1/8 פלפל כפית.
בכל אחד 2 מנות מוקרמים בודדים, מניחים שכבה של פרוסות חצילים, ואז מפזרים פרמזן, מלח ופלפל וכפית 1/2 של רוטב המרינרה. לאחר מכן, להוסיף שכבה שנייה של חצילים, יותר מלח ופלפל, חצי תערובת ריקוטה, ולבסוף 1 כף פרמזן מגוררת על גבי.
מניחים את המענקים על תבנית אפייה ואופים במשך 25 עד 30 דקות או עד ערכות פודינג והחלק העליון הוא השחמה.