קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

חציל מוקרם

חציל מוקרם
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. וזה טוב. מתכונים דומים: חציל מוקרם, חציל מוקרם, ו חציל מוקרם.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
2
חום על 1/8 אינץ ' של שמן זית במחבת גדולה מאוד על חום בינוני. כאשר השמן כמעט מעשן, מוסיפים כמה פרוסות של חצילים ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד שהם מושחים באופן שווה משני הצדדים ומבושלים דרך, כ 5 דקות. תיזהר, זה מתיז!
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים את פרוסות החצילים המבושלות למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים עוד שמן, מחממים ומוסיפים עוד חצילים עד שכל הפרוסות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יחד את הריקוטה, ביצה, חצי וחצי, 1/4 כוס הפרמזן, 1/8 מלח כפית, ו 1/8 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
6
בכל אחד 2 מנות מוקרמים בודדים, מניחים שכבה של פרוסות חצילים, ואז מפזרים פרמזן, מלח ופלפל וכפית 1/2 של רוטב המרינרה. לאחר מכן, להוסיף שכבה שנייה של חצילים, יותר מלח ופלפל, חצי תערובת ריקוטה, ולבסוף 1 כף פרמזן מגוררת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים את המענקים על תבנית אפייה ואופים במשך 25 עד 30 דקות או עד ערכות פודינג והחלק העליון הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים חמים.