חציל ממולא בסגנון יווני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל בסגנון יווני ממולאים חצילים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 509 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך טלה טחון, פטה, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 51 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו חציל ממולא בסגנון יווני, חציל ממולא בסגנון יווני, ו חציל ממולא בסגנון יווני(חציל) (מתכונים דומים).
הוראות
חצילים 2 של חצילים לאורך, להבקיע עיסת שלהם עמוק עם סכין חדה, להיזהר לא לחדור את העורות, ועם סכין אשכולית לגרוף את עיסת, שומר אותו ולהשאיר 1/2 אינץ ' - פגזים עבים.
מפזרים את הפגזים עם 1 כפית מלח ולהפוך אותם על מגבות נייר כדי לנקז במשך 15 עד 30 דקות.
חותכים את עיסת שמורות ואת כל החצילים הנותרים לחתיכות 1/2 אינץ', במסננת לזרוק את החתיכות עם המלח שנותר, ולתת להם לנקז במשך 15 עד 30 דקות.
ללטף את הקליפות להתייבש עם מגבות נייר, לצחצח אותם עם 1 כף של השמן, לצלות אותם על המדף של מחבת broiler, צד העור למטה, תחת מטאטא שחומם מראש על 4 סנטימטרים מהחום עד שהם רכים, על 5 דקות.
במחבת, לחמם את הנותרים 3 כפות שמן על חום גבוה בינוני עד שהוא חם אבל לא מעשן.
מטגנים את הבצל ואת השום עד שקוף.
מוסיפים את טלה הקרקע ואת חתיכות חצילים, לטפוח יבש, ערבוב, עד הבשר מאבד את כל הצבע והחציל הוא רך.
הסר את המחבת מן החום, מערבבים את הפטרוזיליה, נענע, עגבניות, פטה, ומלח ופלפל לפי הטעם, ומחלקים את המילוי בין הקליפות, מטעים אותו. לטגן את חצילים ממולאים בתבנית אפייה גדולה flameproof במשך 5 דקות, או עד המילוי מבעבע וזהב.