קושיקשה
מוכן ב51 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

חציל ממולא בסגנון יווני

חציל ממולא בסגנון יווני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל בסגנון יווני ממולאים חצילים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 509 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך טלה טחון, פטה, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 51 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו חציל ממולא בסגנון יווני, חציל ממולא בסגנון יווני, ו חציל ממולא בסגנון יווני(חציל) (מתכונים דומים).

הוראות

1
חצילים 2 של חצילים לאורך, להבקיע עיסת שלהם עמוק עם סכין חדה, להיזהר לא לחדור את העורות, ועם סכין אשכולית לגרוף את עיסת, שומר אותו ולהשאיר 1/2 אינץ ' - פגזים עבים.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מפזרים את הפגזים עם 1 כפית מלח ולהפוך אותם על מגבות נייר כדי לנקז במשך 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
חותכים את עיסת שמורות ואת כל החצילים הנותרים לחתיכות 1/2 אינץ', במסננת לזרוק את החתיכות עם המלח שנותר, ולתת להם לנקז במשך 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
ללטף את הקליפות להתייבש עם מגבות נייר, לצחצח אותם עם 1 כף של השמן, לצלות אותם על המדף של מחבת broiler, צד העור למטה, תחת מטאטא שחומם מראש על 4 סנטימטרים מהחום עד שהם רכים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
במחבת, לחמם את הנותרים 3 כפות שמן על חום גבוה בינוני עד שהוא חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מטגנים את הבצל ואת השום עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את טלה הקרקע ואת חתיכות חצילים, לטפוח יבש, ערבוב, עד הבשר מאבד את כל הצבע והחציל הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחוןטלה טחון
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
הסר את המחבת מן החום, מערבבים את הפטרוזיליה, נענע, עגבניות, פטה, ומלח ופלפל לפי הטעם, ומחלקים את המילוי בין הקליפות, מטעים אותו. לטגן את חצילים ממולאים בתבנית אפייה גדולה flameproof במשך 5 דקות, או עד המילוי מבעבע וזהב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®