קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות45
ציון בריאות3
מגזין

חציל פרמזן

חציל פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Parm חצילים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו ביצים, שיני שום, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו חציל פרמזן, חציל פרמזן, ו אין Parm חצילים מטוגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
במעבד מזון או בלנדר, רסק את העגבניות עם המיצים שלהם ואת 2 כפות שמן זית. מתבלים את הרוטב במלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
שים את הקמח, ביצים ופירורי לחם ב 3 קערות גדולות, רדודות. עבודה עם 1 פרוסה בכל פעם, לדלות את החצילים בקמח; לנער את כל עודף. טובלים את הפרוסה בביצה, נותנים לכל עודף לטפטף בחזרה לקערה, ואז מעיל עם פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
במחבת nonstick גדולה, חום 1/8 אינץ ' של שמן עד מנצנץ. קו מדף עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים שליש מהשום וחצילים מצופים בפירורי לחם לשמן החם. מבשלים מעל חום מתון, מפנה פעם אחת והתאמת החום לפי הצורך, עד פרוסות החצילים הן חום זהוב ורך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
6
מעבירים את החצילים המטוגנים למגבות הנייר לניקוז. באמצעות כפית מחוררת, להשליך את השום המטוגן. חזור 2 פעמים נוספות עם השום הנותר חצילים מצופים בפירורי לחם, מנגב את המחבת ומוסיף עוד שמן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום מטוגןשום מטוגן
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
שמן קל מחבת springform 10 אינץ'. בשורה התחתונה עם שכבה אחת של חצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
8
מורחים 1/2 כוס רוטב העגבניות על החצילים. למעלה עם כמה פרוסות מוצרלה ומפזרים 3 כפות של פרמזן. קרע שליש מעלי הבזיליקום מעל הגבינה. חזור עם שאר החומרים עבור סך של 4 שכבות, המסתיים בשכבת חצילים ושכבה עבה של רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
9
מפזרים את פרמזן הנותרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
10
עטפו את כל המחבת בנייר כסף והניחו אותה על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
אופים את החצילים במשך כשעה, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
הסר את נייר הכסף מהחלק העליון של החצילים ואופים במשך כ 10 דקות יותר, עד השחמה קלות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
הסר מהתנור ותן לנוח לפחות 15 דקות לפני החשיפה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
חותכים לפרוסות ומגישים.