קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות11
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דגים

מרק דגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק דגים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 163 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטרוזיליה, אניס כוכב, כרישהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק לוע דגים, מרק דגים, ו מרק דגים פשוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את כל החומרים ולהסיר את העור ואת כל העצמות מהדגים לפני חיתוך אותו לתוך chunks.In מחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני, ואז מוסיפים את הבצל, כרישה, גזר, סלרי ושום ומבשלים 10 דקות עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את העגבניות הטהורות, מערבבים ומבשלים 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את armagnac, כוכב אניס ופטרוזיליה, מערבבים אותו, מוסיפים את העגבניות המשומשות ומבשלים אותו במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ארמניאקארמניאק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3
מוסיפים את מלאי הדגים ואת הזעפרן ומביאים אותו לרתיחה. מבשלים אותו במשך 20 דקות, ואז לשים את החתיכות של דגים, העונה עם מלח ופלפל ומבשלים עוד 10 דקות.דגים את כוכב אניס (סליחה על משחק המילים) ולאחר מכן מצקת חלק מתכולת המחבת לתוך מפרק, עד המפרק מלא. ואז למזג אותו במשך כדקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלאי דגיםמלאי דגים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
זעפרןזעפרן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים את התוכן של המפרק למחבת נקייה אחרת דרך מסננת ולאחר מכן למלא את המפרק ל . המשך עד שכל המרק יתערבב. (מילוי מפרק עם יותר מדי נוזל חם יכול לגרום לנוזל להתפוצץ מתוך החלק העליון בצורה מרהיבה, ללא קשר לחוזק של מכסה הנוזלים שלך. עדיף לטעות בצד של זהירות ולעשות כמה קבוצות קטנות, ולא לכסות את עצמך ואת המטבח שלך עם מרק חם רותח.)כאשר כל המרק כבר מעורבב, זה אולי נראה לפצל אבל אל תדאג, לערבב את הקרם באמצעות בלנדר היד וזה יחזור יחד. גם אם המרק לא התפצל, להוסיף את הקרם בכל מקרה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את המלח ומיץ לימון, מתבלים בפלפל, מחממים את המרק ומגישים. אפקט הקרם בתמונה נעשה על ידי שפיכת בעדינות פס של שמנת על פני המרק ולאחר מכן פועל מקל קוקטייל הלוך ושוב דרך הקרם.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מקלות קוקטיילמקלות קוקטייל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.