קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

טאקו דגים

טאקו דגים
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך סלסה עגבניות, מלח, טורטיות תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות את הבצל
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2
שים את הבצל בקערה קטנה ויוצקים מספיק חומץ יין אדום כדי לכסות היטב. להפריש לפחות 30 דקות או עד כמה שבועות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
להשרות את הדגים
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
יוצקים את שמן הזית לתוך קערה קטנה ומוסיפים את אבקת אנצ 'ו צ' ילה, אורגנו, כמון, כוסברה קצוצה, וחלפניו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מערבבים היטב.
6
מניחים את הדג על צלחת ושופכים את המרינדה על זה, מקפידים לצפות את הדגים היטב משני הצדדים. אפשר להשרות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מבשלים את הדג
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר את הדגים מן המרינדה ומניח במחבת החמה (אין צורך להוסיף עוד שמן). מתבלים את הדגים במלח. מבשלים את הדג במשך 4 דקות ללא הפרעה, ואז להתהפך, ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר את המחבת מן החום פתית את הדגים לתוך המחבת עם מזלג, וודא לערבב את כל המרינדה כי נדבק לתחתית המחבת. בדוק תיבול ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
חממו את הטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
12
מניחים ארבעה של טורטיות על צלחת כריך אותם בין שני יריעות מעט לחה של מגבת נייר. מיקרוגל על גבוה במשך 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
13
מניחים את טורטיות חמות בסל מצופה מגבת או צלחת לכסות. חזור עם הטורטיות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
14
להרכיב ו
15
לשרת
16
כדי להרכיב את הטאקו, מניחים כפית גדושה של דג מושרה על מרכז הטורטייה. למעלה עם בצל במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
17
מגישים בליווי קרם מקסיקני וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
18
מקשטים עם פלחי ליים וזרעי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
19
הערות בישול
20
Ingredtsfish
21
אתה יכול להשתמש בכל דג שאתה אוהב כל עוד אתה יכול פתית את הבשר כאשר הוא מבושל. רוב הדגים הלבנים נמצאים בקטגוריה זו.TECHNIQUESMarinated בצל
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
22
ברגע שאתה עושה את זה תבלין פשוט מאוד, תמצא את עצמך שמירה על מיכל של בצל אלה במקרר שלך כדי להוסיף את כל המנות שלך.אל תיבהלו על ידי כמות חומץ צריך לכסות את הבצל לחלוטין. מאחר וסביר להניח שיהיו לך שאריות בצלים, תשאיר אותם שקועים בחומץ במיכל אטום למקרר. לאחר מכן ניתן להשתמש בחומץ עבור הצרכים בישול אחרים שלך. הבצל ישמור במשך כמה שבועות. הכנה מראש את הבצל והדגים יכול להיות מורכב עד יום מראש. כאשר reheating את הדגים, ייתכן שתרצה להוסיף על 1 כף מים כדי לוודא הדג לא להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
קרטונים גבינה טבילה מקסיקניתקרטונים גבינה טבילה מקסיקנית
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
23
Reprinted with permission from Simply Mexican by Lourdes Castro, copyright © 200
24
צילום זכויות יוצרים © 2009 על ידי לוסי שפר. פורסם על ידי Ten Speed Press.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.