אם יש לכם בצל ירוק, סיד, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הדגים: בקערה, לשלב את השמן, תבלינים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'יפס קינמון וייטנאמי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הדג ומוודאים שכל חתיכה מצופה במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1
שים את המיונז, שום, נענע, כמון, ומיץ ליים במעבד מזון. תוסס עד חלק. מתבלים במלח, פלפל ועוד מיץ ליים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
יוצקים לתוך קערה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לתפוס מחבת גדולה, nonstick לטגן ולחמם אותו בעדינות על חום בינוני; אין צורך להוסיף שמן מאז הדג כבר מצופה בשמן. לאחר חם (מבחן על ידי זריזת קצת מים למחבת, אם זה רוחש מתאדה, אתה מוכן), למקם כל פיסת דגים במחבת. זה צריך לרחוש בעדינות אך בתקיפות כאשר הוא פוגע במחבת. מבשלים עד מבושל דרך, אבל עדיין לח, על 3 דקות לכל צד. הדג צריך להתקלף בקלות עם מזלג. אל תבשל יותר מדי את הדג שלך! זה יהיה טעם נורא!
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר את הדג מן המחבת ומגישים מיד עם טורטיות מחוממות. שמתי שכבה קלה של כרוב בתחתית, ואז את הרוטב, כמה חתיכות של דגים, את הבצל הירוק, כמה פרוסות של פלפל בננה, וסחיטה של סיד. וברגע שהדגים גמורים, אתה יכול לעשות מה שאני עושה, ולעשות טאקו כרוב - הכל חוץ מהדגים! כל כך טוב!
מרכיבים שתצטרך
3 אונקיות רוטב ווסטרשייר
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ל-1 אננס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.