חציל פרמזן עם רוטב תוצרת בית קל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פרמזן חצילים עם רוטב תוצרת בית קל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, בזיליקום, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו המבורגרים חציל פרמזן על לחמניות פרג תוצרת בית, פרמזן חצילים קל, ו פרמזן חצילים קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). גריז צלחת אפייה 8x14 אינץ'.
מערבבים פירורי לחם מתובלים, 1/4 כוס גבינת פרמזן, ופתיתי פלפל אדום בקערה רדודה.
מברשת פרוסות חצילים עם שמן זית ולחץ לתוך תערובת פירור לחם כדי מעיל.
הניחו פרוסות על תבנית אפייה ואפו בתנור שחומם מראש עד להשחמה ומכרז, כ -15 דקות.
הסר חצילים ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
להקציף רסק עגבניות ומים בסיר, במקום מעל חום בינוני, ולהביא לרתיחה. מערבבים בזיליקום, אורגנו, פטרוזיליה, שום, סוכר חום, מלח ים ופלפל שחור.
מניחים פרוסות חצילים לתוך צלחת אפייה מוכנה, חופפים את הפרוסות. רוטב עגבניות כפית מעל חצילים וגבינת מוצרלה וגבינת פרמזן 3/4 כוס.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת, כ -15 דקות. אם תרצה, לצלות במשך 1 עד 2 דקות יותר לתת את הגבינה ציפוי צבע זהוב.
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.