חצילים כבושים עם נענע ושום
חצילים כבושים עם נענע ושום הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 155 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חצילים, שום, מלח כבישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חציל סצ'ואן בסגנון מטוגן עם צ' ילי כבוש ושום (Yu Xiang Qie Zi), חציל בגריל ברוטב שום ונענע, ו חציל בגריל ברוטב שום ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
הכן סיר שימורים קטן 2 צנצנות ליטר.
מקום 2 מכסים חדשים בסיר קטן של מים ולהביא את המבשל barest.
יוצקים חומץ לסיר בינוני ומביאים לרתיחה. ברגע שהוא רותח, מוסיפים חצילים ומבשלים במשך 2-3 דקות.
כאשר הזמן הוא למעלה, להסיר קוביות חצילים מחומץ עם כף מחורץ ומניחים אותם בקערה.
מוסיפים שום, מנטה ומלח ומערבבים לשלב.
לארוז חצילים לתוך צנצנות העליון עם חומץ רותח, עוזב 1/2 אינץ ' headspace.
הקש צנצנות בעדינות כדי להסיר כל בועות אוויר לכודים. במידת הצורך, להוסיף מלח יותר כדי להחזיר את headspace ל 1/2 אינץ'.
נגב את החישוקים, להחיל מכסים וטבעות וצנצנות תהליך בפחית מים רותחים במשך 10 דקות (להתחיל את הטיימר שלך כאשר המים חוזרים לרתיחה, לא כאשר הצנצנות הראשון להיכנס).
כאשר הזמן הוא למעלה, להסיר צנצנות מן canner ולתת מגניב על מגבת מטבח מקופלת.
כאשר צנצנות הם מגניבים מספיק כדי לטפל, להסיר טבעות ולבדוק חותמות על ידי אחיזה קצוות של מכסים הרמת צנצנות בזהירות. אם מכסים מחזיקים מהר, חותמות הם טובים.
אחסן צנצנות במקום קריר וחשוך. הם מוכנים לאכול בתוך שבוע 1, אבל יכול להיות כל הזמן עד שנה אחת.