חרדל בסגנון דיז'ון
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתיים ולקטו -אובו למתכונים שלכם, חרדל בסגנון דיז'ון עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -8 גרם חלבון , 10 גרם שומן , ובסך הכל 311 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-2 מנות . לא הרבה אנשים ממש אהבו את המתכון הזה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש חרדל, יין, חומץ יין לבן ואבקת בצל. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -24 שעות ו-20 דקות . עם ציון כפית של 50% , מנה זו מוצקה. BLT הודו עם חרדל דיז'ון שמנתי , עוף דיז'ון אפוי ועוף ורוניק עם דיז'ון ופטריות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
ערבבו את כל המרכיבים בצנצנת של ליטר או בכלי אחר הניתן לאטום שאינו מגיב. סגרו וקיררו למשך הלילה, או עד 24 שעות, תוך ניעור מדי פעם לפיזור.
הכינו את הצנצנות והמכסים: שטפו היטב את כל הצנצנות והמכסים במים וסבון ושטפו היטב. מלאו את כלי השימורים במים שיכסו את הצנצנות לפחות ב-2.5 ס"מ והביאו לרתיחה עדינה. בעזרת מלקחיים, הורידו את הצנצנות פנימה בעדינות, הטו אותן כדי למלא אותן במים החמים. בסיר קטן, שמרו על מעט מים חמים אך לא רותחים; הניחו את המכסים במים. הדליקו קומקום נוסף של מים לרתיחה.
טחנו את החרדל: השתמשו בבלנדר מוט ישירות בצנצנת, או העבירו את התערובת לבלנדר. טחנו עד לקבלת רמת החלקות הרצויה.
מעבירים את החרדל המעורבב לסיר על אש בינונית. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים תוך ערבוב תכוף, עד שהחרדל מצטמצם בכשליש, סמיך אך עדיין דליל מספיק כדי למזוג אותו בקלות. אם החרדל מסמיך מדי, מוסיפים מים או יין כף אחר כף עד לקבלת תערובת דלילה מספיק כדי למזוג אותה.
ממלאים וסגורים את הצנצנות: בעזרת מלקחיים לשימורים, מוציאים את הצנצנות מהמיכל, ומוזגים בזהירות את המים בחזרה לתוך המכל. מניחים ליד החרדל בסיר. מגבירים את האש שמתחת למכל. בעזרת מצקת יוצקים את החרדל לצנצנות דרך משפך שימורים, ומשאירים מרווח של 1.5 ס"מ בחלק העליון. מעבירים מקל אכילה נקי מסביב לחלק הפנימי של הצנצנת כדי לשחרר אוויר כלוא. נגבו את שולי הצנצנות במגבת נייר לחה.
הניחו את המכסים, והברגו את הטבעות עד להדקה אחידה.
אטמו את הצנצנות: בעזרת מלקחיים, העבירו בעדינות את הצנצנות למכונת השימורים, תוך הקפדה לשמור אותן אנכיות. כאשר כל הצנצנות נמצאות בכלי השימורים, אמור להיות לפחות 2.5 ס"מ של מים המכסים אותן; אם אתם זקוקים לעוד, הוסיפו מים מהקומקום עד שהצנצנות מכוסות כראוי. הביאו את המים לרתיחה מלאה, וערבבו במשך 10 דקות.
הוצאה וקירור: בעזרת מלקחיים לשימורים, הוציאו בעדינות את הצנצנות ממיכל השימורים והעבירו אותן למגבת מטבח או לרשת קירור, שוב תוך שמירה עליהן אנכיות. אין להניח צנצנות חמות ישירות על משטחי עבודה קרים. הניחו להן להתקרר, ללא הפרעה, למשך 12 שעות לפחות. אם אחת מהצנצנות אינה נאטמת לאחר הקירור, עבדו שוב לפי השיטה לעיל, או שמרו במקרר והשתמשו מיד.
הוסיפו תווית למכסה או לצד הצנצנת, תוך ציון תאריך השימור.
הסירו את הטבעות ואחסנו את הצנצנות במקום קריר וחשוך עד שנה. יש לקרר לאחר הפתיחה.