חרדל צהוב מוזהב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חרדל צהוב זהב. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, שמן זית, קורטוב טבסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו סלק זהוב ומרק עגבניות צהוב, Sauced: חרדל צהוב, ו פונדו חרדל זהב (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, טוסט זרעי חרדל על חום מתון עד שהם מתחילים פופ, 1 דקה. מיד להעביר אותם לקערה לכסות עם מכסה כדי לעצור את popping.
תן לזרעים להתקרר לחלוטין.
מעבירים את זרעי החרדל למטחנת תבלינים.
מוסיפים את הסוכר והמלח לזרעי החרדל וטוחנים לאבקה.
מוסיפים את הכורכום, חומץ, שמן, רוטב ווסטרשייר, טבסקו ו 3 כפות של המים. מבשלים את הדבק על חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד שהוא רוחש, על 5 דקות. מערבבים את 1/3 כוס המים הנותרים ומעבירים לקערה. הקפיאו לילה לפני ההגשה.