קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

חריף אסיה מחרוזת

חריף אסיה מחרוזת
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? מעורב אסייתי פיקנטי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 457 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תוספת טופו, מים, רוטב חם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: גיליון פאן קלויים אסיה ירקות מחרוזת, המבורגר עוף אסייתי עם מיץ לימון חריף וסלט אסייתי כבוש, ו מעורב כרוב חם ומתובל.

הוראות

1
הביאו אורז ומים לרתיחה בסיר. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים את השמן במחבת על אש בינונית. מערבבים את הבצל והשום ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מערבבים פנימה טופו, רוטב הויסין, רסק צ ' ילי, רוטב חם ורוטב סויה. ממשיכים לבשל ומערבבים עד טופו מחומם דרך מצופה רטבים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסיןרוטב הויסין
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
4
מערבבים אפונה וגזר למחבת ומבשלים 2 דקות. מערבבים פנימה את השעועית השחורה וממשיכים לבשל עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
אפונה וגזראפונה וגזר
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מגישים מעל האורז המבושל.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל

יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג

אסיה עובדת ממש טוב עם גוורצטרמינר, שנין בלאן וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא.
גוורטרצטרמינר
גוורטרצטרמינר" קסטלאז " הוא צבע צהוב זהוב ושופע. הזר שלו אינטנסיבי, שובה לב ומורכב מאוד עם ניחוחות של ורדים וליצ ' ים כמו גם פירות יבשים, עם תווים חריפים של קינמון וציפורן ונגיעה של דבש ברקע. היין משכנע ומורכב לא פחות בפה: עגול ומלא, קומפקטי וקרמי עם רעננות ומבנה הרמוניים כמו גם גימור ארומטי. יין עם עדינות ואופי.
Gewürztraminer "Kastelaz" is a ripe, lush golden yellow color. Its bouquet is intensive, captivating and very complex with aromas of roses and litchis as well as dried fruits, with spicy notes of cinnamon and cloves and a touch of honey in the background. The wine is just as convincing and complex in the mouth: round and full, compact and creamy with harmonious freshness and structure as well as an aromatic finish. A wine with finesse and character.