חרציות בצל
חרציות בצל הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם עלי רוזמרין, מלח, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בצל Pakora, איך לעשות Pakoras בצל / מטוגנים בצל, מסעדה הודית בסגנון בצל Bhaji - מטוגנים בצל מטוגן עמוק, ו צלעות חזיר צלויות דבש עם אגסים, בצל אדום, פטה ובצל.
הוראות
לקלף בצל; לקצץ צמרות. לקצץ שורש מסתיים במידת הצורך עבור בצל לשבת שטוח.
הגדר כל בצל על קצה השורש שלה. מלמעלה, לחתוך באמצע כל בצל כדי 1/2 אינץ ' מלמטה. חזור על חתכים 1/2 ל 3/4 אינץ ' זה מזה לעשות 10 או 12 פלחי מצורף על כל בצל.
להגדיר בצל, חתכים, במחבת 9 על 13 אינץ'.
טפטוף שווה עם שמן, ואז מפזרים קלות עם מלח, פלפל, קאיין.
אופים, מכוסה, בתנור 400 עד בצל הם מאוד רך כאשר פירסינג במרכז, על 1 שעה.
מפזרים בצל באופן שווה עם חומץ, אגוזים, עירית, ואופים עד טיפים בצל הם משחימים קלות, 10 עד 15 דקות יותר.
מגישים חם או חם, מיצי מחבת כפיות על בצל.