קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

חשיש סלמון מעושן עם ויניגרט שמיר

חשיש סלמון מעושן עם ויניגרט שמיר
חשיש סלמון מעושן עם ויניגרט שמיר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל של 455 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.83 דולר למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30, ו פסקטרי דיאטה. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: חשיש סלמון מעושן עם ויניגרט שמיר, שמיר מעושן-חשיש סלמון, ו חשיש ארוחת בוקר עם סלמון מעושן ושמיר.

הוראות

1
לוויניגרט: מניחים חומץ, מיץ לימון, שאלוט, שמיר, מלח ופלפל בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את השמן עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ויניגרטויניגרט
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
שמירשמיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים את הוויניגרט לקערה או בקבוק סחיטה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
לחשיש: הביאו 4 כוסות מים לרתיחה במחבת מטגנת בינונית, הוסיפו את הסלמון וצלו עד שזה עתה מבושל, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוציאים את הסלמון, מתקלפים במזלג ומעבירים את התערובת לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
מוסיפים את הפלפל הקלוי, תפוחי האדמה, חזרת, מלח ופלפל ושמיר ומערבבים בעדינות עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזרתחזרת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
שמירשמיר
6
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ללא מקלות על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את תערובת החשיש ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם עד להזהבה ופריכה בכל רחבי. מחלקים את החשיש בין 4 צלחות ומעליהם כל ביצה עלומה וכף קוויאר סלמון.
מרכיבים שתצטרך
קוויאר סלמוןקוויאר סלמון
ביצה עלומהביצה עלומה
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
8
מזלפים את ויניגרט השמיר.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
שמירשמיר
9
מקשטים בשמיר טרי.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרישמיר טרי

מרכיבים

01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1sprigשמיר טרי, לקישוטשמיר טרי, לקישוט1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ2(חוֹרֶף)שמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ2(חוֹרֶף)חזרת מוכנה, סחוטהחזרת מוכנה, סחוטה01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי2(חוֹרֶף)שמן זית טהורשמן זית טהור4ביצים שלוקותביצים שלוקות1פלפל אדום, קלוי וחותך לקוביות בגודל 1/4 אינץפלפל אדום, קלוי וחותך לקוביות בגודל 1/4 אינץ4(חוֹרֶף)קוויאר סלמוןקוויאר סלמון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שאלות טחוןשאלות טחון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה סלמון מעושן קר חתוך במרכזפילה סלמון מעושן קר חתוך במרכז2(חוֹרֶף)חומץ יין לבןחומץ יין לבן340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה מזהב יוקון מאודים, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץתפוחי אדמה מזהב יוקון מאודים, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה לזווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אוברט לורן כרם שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 139 דולר.
אוברט לורן כרם שרדונה
אוברט לורן כרם שרדונה
2011 לורן ן שרדונה תמיד מזכיר אחד תערובת וינטאג היפותטי של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. לורן זו משנת 2011 ברורה באופן טבעי עם גווני כלורופיל ירוקים בקצה. ארומטים הם לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. הארומטים המובהקים של פירות ומינרלים נותנים תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. תחושת הפה מציגה תו עליון של גליצרין, ואחריו מבנה חומצי שנמצא רק אצל לורן.ליין בהירות מעורפלת קלה המציגה את מחויבותו של אוברט לייצור יין התערבותי מינימלי.