(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להוסיף תערובת חשיש ולהפיץ אפילו עובי. מכסים מחבת ומבשלים 15 דקות, ערבוב עד תחתית חשיש כל 5 דקות. לחשוף מחבת, להגדיל את החום גבוה לבשל עד חשיש הוא חום זהוב, פריך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.