חשיש פלנל אדום
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חשיש פלנל אדום, חשיש פלנל אדום, ו חשיש פלנל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה מתוקים ואדומים בסיר גדול וממלאים במים.
מניחים סיר על חום גבוה ומביאים לרתיחה.
מרתיחים תפוחי אדמה במשך כ 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם עדיין קצת המשרד ניקוז.
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השמן ואת הבצל ומטוגנים במשך 3 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת וממשיכים לטגן במשך 7 עד 10 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים את הבייקון הקצוץ, סלק ותימין ומטוגנים במשך 5 דקות. להתאים תבלינים.
למעלה עם קמצוץ טימין טרי ומגישים.