קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות30
ציון בריאות34
מגזין

חשיש קורנביף

חשיש קורנביף
חשיש קורנביף נטול גלוטן, וללא חלב ארוחת בוקר. מתאים ל-30 ומחירו 2 מנות.0 דולר למנה. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, יין, ווסטרשייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -20 דקות. נסו חשיש קורנביף, חשיש קורנביף, ו חשיש קורנביף (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מוסיפים את הסיר לסיר גדול ומכסים אותו במים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את עלי הדפנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מרתיחים את החזה על אש בינונית-נמוכה עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4
מוציאים מהמים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
במחבת בינונית על אש בינונית מוסיפים את הבצל, השום, הטימין, ווסטרשייר ורוטב הפלפל החריף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
קולים עד שהבצל רך, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים את היין ומערבבים לתפיחת התבנית.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
10
מסננים ומניחים בצד.
11
שלב בקערה קטנה את רוטב החרדל, ווסטרשייר והפלפל החריף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מוסיפים את החזה, תערובת תפוחי האדמה ותערובת החרדל לקערת מערבל המעמד עם חיבור ההנעה. דופק עד שהבשר הופך לחוטי. אל תערבב יותר מדי. משוך את כל עודפי השומן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מגישים או שומרים במקרר לשימוש מאוחר יותר.