קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות30
ציון בריאות34
מגזין

חשיש קורנביף

חשיש קורנביף
חשיש קורנביף נטול גלוטן, וללא חלב ארוחת בוקר. מתאים ל-30 ומחירו 2 מנות.0 דולר למנה. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, יין, ווסטרשייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -20 דקות. נסו חשיש קורנביף, חשיש קורנביף, ו חשיש קורנביף (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מוסיפים את הסיר לסיר גדול ומכסים אותו במים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את עלי הדפנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מרתיחים את החזה על אש בינונית-נמוכה עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוציאים מהמים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
במחבת בינונית על אש בינונית מוסיפים את הבצל, השום, הטימין, ווסטרשייר ורוטב הפלפל החריף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
קולים עד שהבצל רך, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את היין ומערבבים לתפיחת התבנית.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10
מסננים ומניחים בצד.
11
שלב בקערה קטנה את רוטב החרדל, ווסטרשייר והפלפל החריף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים את החזה, תערובת תפוחי האדמה ותערובת החרדל לקערת מערבל המעמד עם חיבור ההנעה. דופק עד שהבשר הופך לחוטי. אל תערבב יותר מדי. משוך את כל עודפי השומן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מגישים או שומרים במקרר לשימוש מאוחר יותר.