חשיש קורנביף
חשיש קורנביף נטול גלוטן, וללא חלב ארוחת בוקר. מתאים ל-30 ומחירו 2 מנות.0 דולר למנה. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, יין, ווסטרשייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -20 דקות. נסו חשיש קורנביף, חשיש קורנביף, ו חשיש קורנביף (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מוסיפים את הסיר לסיר גדול ומכסים אותו במים.
מוסיפים את עלי הדפנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מרתיחים את החזה על אש בינונית-נמוכה עד שהוא רך.
מוציאים מהמים ומניחים בצד.
במחבת בינונית על אש בינונית מוסיפים את הבצל, השום, הטימין, ווסטרשייר ורוטב הפלפל החריף.
קולים עד שהבצל רך, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את היין ומערבבים לתפיחת התבנית.
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש בינונית.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים.
שלב בקערה קטנה את רוטב החרדל, ווסטרשייר והפלפל החריף.
מוסיפים את החזה, תערובת תפוחי האדמה ותערובת החרדל לקערת מערבל המעמד עם חיבור ההנעה. דופק עד שהבשר הופך לחוטי. אל תערבב יותר מדי. משוך את כל עודפי השומן.
מגישים או שומרים במקרר לשימוש מאוחר יותר.