חתיכות עוף פריכות עם רוטב בוטנים תאילנדי
חתיכות עוף פריך עם רוטב בוטנים תאילנדי יכול להיות רק אסיה מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 135 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאת בוטנים מוקרמת, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: נתחי עוף מטוגנים בתנור ברוטב בוטנים, סלט עוף תאילנדי פריך עם רוטב בוטנים, ו סלט עוף תאילנדי פריך עם רוטב בוטנים.
הוראות
תנור חום 400°f. קו 15x10x1 אינץ ' מחבת עם לסכל. ב 2-quart resealable מזון אחסון שקית פלסטיק, מערבבים דגנים, תערובת ביסקוויק, פפריקה, מלח ופלפל עד מעורבב היטב. לנער על 6 חתיכות עוף בכל פעם בשקית עד מצופה. לנער את כל פירורים נוספים.
מניחים חתיכות עוף במחבת. לרסס עוף עם ספריי בישול.
אופים חשפו 20 עד 25 דקות או עד הציפוי הוא פריך ועוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לערבב את כל מרכיבי הרוטב. מבשלים מעל חום בינוני 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתחילה להתעבות.