טאקו נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 123 גרם חלבון 104 גרם של שומן, וסך הכל 1624 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך עד שהתרכך. מערבבים שמנת כבדה אורגנו, מקסיקני, סוף שבוע שמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה), ו טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F. בקערה קטנה, מערבבים קפה, מלח, אבקת חלפיניו ואבקת צ ' ילה ומערבבים. לשפשף בכל רחבי חזה כדי מעיל היטב.מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני ומוסיפים שמן זית. לצרוב בשר בכל צד עד להשחמה יפה. מוסיפים את המרכיבים הנותרים בתוספת 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מכסים ומעבירים סיר לתנור ומבשלים 3 שעות או עד למכרז. הסר בשר מרק ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי לגרוס. מסננים נוזל ולחזור לסיר. מבשלים מעל חום בינוני עד מופחת מעט. מערבבים בשר מגורר לתוך מרק ולשמור חם.מחממים שמן זית במחבת בינונית מעל חום גבוה בינוני. מוסיפים פלפלים, בצל ושום ו לטגן 10 דקות או עד מתרכך. מוסיפים שמנת כבדה ואורגנו.עבור כל טאקו, העליון טורטייה תירס חם עם כ 1/4 כוס בשר, כמה כפות של פלפלים מבושלים ובצל, סלסה, גבינה ואבוקדו. תהנו!
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.