טאקו אבוקדו סלמון
טאקו אבוקדו סלמון עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. אם יש לך queso פרסקו, מלח, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טאקו סלמון עם קרם אבוקדו, טאקו דג סלמון עם רוטב אבוקדו, ו טאקו סלמון עם סלסה אבוקדו מנגו.
הוראות
מניחים סלמון בשקית מזון מפלסטיק כבדה.
מוסיפים בצל, מיץ ליים, שום, פלפל ושמן. שקית חותם. להפוך דגים לעתים קרובות במשך 30 דקות.
בינתיים, מחסנית טורטיות חותם בנייר כסף.
חותכים חתיכה של רדיד כבד באותו גודל כמו סלמון. הרם דגים מן המרינדה ומניח את העור על נייר.
להניח רדיד עם דגים על גריל ברביקיו על מיטה מוצקה של גחלים בינוניות או גריל גז על בינוני (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 4 עד 5 שניות). באופן שווה להפיץ בצל ממרינדה על דגים. סגור מכסה על גריל; פתחי אוורור פתוחים לפחם.
לאחר 5 דקות, מניחים מנות טורטייה ליד סלמון. הפעל טורטיות כל כמה דקות. מבשלים עד הסלמון הוא כבר לא שקוף אבל הוא עדיין לח למראה במרכז (לחתוך כדי לבדוק) וטורטיות חמות במרכז, כ 8 דקות יותר.
משוך את עור סלמון ולהשליך.
חותכים דגים לחתיכות 1 אינץ ולשים בקערה.
כדי להרכיב טאקו, לעטוף נתחים של סלמון, סלסה, כרוב, ו פטה בטורטיות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.