קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מטבחיםמקסיקני
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו אבוקדו סלמון

טאקו אבוקדו סלמון
טאקו אבוקדו סלמון עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. אם יש לך queso פרסקו, מלח, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טאקו סלמון עם קרם אבוקדו, טאקו דג סלמון עם רוטב אבוקדו, ו טאקו סלמון עם סלסה אבוקדו מנגו.

הוראות

1
מניחים סלמון בשקית מזון מפלסטיק כבדה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
מוסיפים בצל, מיץ ליים, שום, פלפל ושמן. שקית חותם. להפוך דגים לעתים קרובות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
3
בינתיים, מחסנית טורטיות חותם בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
חותכים חתיכה של רדיד כבד באותו גודל כמו סלמון. הרם דגים מן המרינדה ומניח את העור על נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
להניח רדיד עם דגים על גריל ברביקיו על מיטה מוצקה של גחלים בינוניות או גריל גז על בינוני (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 4 עד 5 שניות). באופן שווה להפיץ בצל ממרינדה על דגים. סגור מכסה על גריל; פתחי אוורור פתוחים לפחם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
לאחר 5 דקות, מניחים מנות טורטייה ליד סלמון. הפעל טורטיות כל כמה דקות. מבשלים עד הסלמון הוא כבר לא שקוף אבל הוא עדיין לח למראה במרכז (לחתוך כדי לבדוק) וטורטיות חמות במרכז, כ 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
7
משוך את עור סלמון ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
8
חותכים דגים לחתיכות 1 אינץ ולשים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
כדי להרכיב טאקו, לעטוף נתחים של סלמון, סלסה, כרוב, ו פטה בטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Dientes De AjoDientes De Ajo
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
10
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.