קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות100
מגזין

טאקו אל כומר

טאקו אל כומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו אל הכומר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1530 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ מזוקק, צ'ילי שחור pasilla, קולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: טאקו אל פסטור (חזיר AKA & טאקו אננס), טאקו אל כומר, ו טאקו אל כומר.

הוראות

1
Stem, seed, and rehydrate the מיובש chiles (עמוד 153).
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
2
מסננים ומניחים בצד, שומר את הנוזל השריה.
3
בסיר קטן, מבשלים את מיץ התפוזים מעל חום בינוני-נמוך עד מופחת בחצי; להפריש. בצנצנת בלנדר, מחית את הצ ' ילי התייבש עד חלקה, הוספת חלק מהמים השריית, במידת הצורך, כדי להשיג עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בקערה גדולה, מוסיפים את מיץ התפוזים המופחת, צ ' ילי מחית, גרידת תפוזים, סוכר חום, שום, כמון, אורגנו, מלח, פלפל שחור, חומץ, מיץ ליים, קולה ובירה ומערבבים לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
גרידה כתומהגרידה כתומה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
קולהקולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים את החזיר, מכסים ומשרים במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
6
כאשר מוכן לבשל, להסיר את החזיר מן המרינדה ולנקז היטב. במחבת גדולה וכבדה מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה. מטגנים את חתיכות החזיר עד הבשר מבושל דרך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר מהחום והשרת מיד או להתחמם במחבת עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
כדי לשרת, להניח את טורטיות זה לצד זה, פנים פתוחות חופפים על מגש. מחלקים את המילוי שווה בין טורטיות העליון עם אננס וסלסה. תפוס, לקפל, ולאכול מיד. או לבנות טאקו משלך: להניח טורטייה, פנים פתוחות, ביד אחת. כפית על מילוי, למעלה עם אננס וסלסה, לקפל, ולאכול מיד.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
טעם
10
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
11
טאקו מאת מארק מילר עם בנג 'מין הארגט וג' יין הורן. זכויות יוצרים © 2009 by Mark Miller with Benjamin Hargett and Jane Horn. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.מארק מילר הוא השף המהולל של Coyote Cafe בסנטה פה, ניו מקסיקו. הוא הקים ובבעלות שלוש עשרה מסעדות שונות בשלוש יבשות בין השנים 1979-200
12
הוא מחברם של עשרה ספרים עם כמעט 1 מיליון עותקים בדפוס, כולל טאקו, ספר צ ' ילה הגדול, ספר הסלסה הגדול, וקויוטי קפה. מארק עובד כיום בייעוץ קולינרי בינלאומי ומתגורר בסנטה פה, ניו מקסיקו.בנג ' מין הארגט (באנגלית: Benjamin Hargett) הוא שף חובב נסיעות שבישל באירופה, קריבין, מקסיקו וארצות הברית, שם עבד עם מארק מילר בקויוטי קפה במשך שנים רבות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
Dientes De AjoDientes De Ajo

מרכיבים

20צ'ילי אנצ' ו מיובשצ'ילי אנצ' ו מיובש227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בירה מקסיקניתבירה מקסיקנית11 כף אורגנו מיובשעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום כהה ארוז בתקיפותסוכר חום כהה ארוז בתקיפות20צ'ילי שחור pasilla מיובשצ'ילי שחור pasilla מיובש170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קולהקולה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסזרעי כמון, קלויים וקרקע (עמוד 164)זרעי כמון, קלויים וקרקע (עמוד 164)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ מזוקקחומץ מזוקק9ציפורןטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג40chiles guajillo מיובשchiles guajillo מיובש22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 כף אורגנו מיובשמיץ ליים טרימיץ ליים טרי5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי1גרידה מגוררת של כתוםגרידה מגוררת של כתום22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאורגנו מקסיקני מיובש, קלוי וקרקע (עמוד 161)אורגנו מקסיקני מיובש, קלוי וקרקע (עמוד 161)24שרימפס וורידיםמקשטים: אננס מקומטמקשטים: אננס מקומט2קילוגרםכתף חזיר, חתוך לקוביות 1/2 אינץכתף חזיר, חתוך לקוביות 1/2 אינץ32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1202-inchs24 1/2 אינץ') טורטיות תירס לבן רך (עמוד 13), להגשה24 1/2 אינץ') טורטיות תירס לבן רך (עמוד 13), להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.