טאקו אל כומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו אל הכומר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1530 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ מזוקק, צ'ילי שחור pasilla, קולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: טאקו אל פסטור (חזיר AKA & טאקו אננס), טאקו אל כומר, ו טאקו אל כומר.
הוראות
Stem, seed, and rehydrate the מיובש chiles (עמוד 153).
מסננים ומניחים בצד, שומר את הנוזל השריה.
בסיר קטן, מבשלים את מיץ התפוזים מעל חום בינוני-נמוך עד מופחת בחצי; להפריש. בצנצנת בלנדר, מחית את הצ ' ילי התייבש עד חלקה, הוספת חלק מהמים השריית, במידת הצורך, כדי להשיג עקביות חלקה.
בקערה גדולה, מוסיפים את מיץ התפוזים המופחת, צ ' ילי מחית, גרידת תפוזים, סוכר חום, שום, כמון, אורגנו, מלח, פלפל שחור, חומץ, מיץ ליים, קולה ובירה ומערבבים לערבב היטב.
מוסיפים את החזיר, מכסים ומשרים במקרר למשך הלילה.
כאשר מוכן לבשל, להסיר את החזיר מן המרינדה ולנקז היטב. במחבת גדולה וכבדה מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה. מטגנים את חתיכות החזיר עד הבשר מבושל דרך, כ 7 דקות.
הסר מהחום והשרת מיד או להתחמם במחבת עד מוכן לשרת.
כדי לשרת, להניח את טורטיות זה לצד זה, פנים פתוחות חופפים על מגש. מחלקים את המילוי שווה בין טורטיות העליון עם אננס וסלסה. תפוס, לקפל, ולאכול מיד. או לבנות טאקו משלך: להניח טורטייה, פנים פתוחות, ביד אחת. כפית על מילוי, למעלה עם אננס וסלסה, לקפל, ולאכול מיד.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
טאקו מאת מארק מילר עם בנג 'מין הארגט וג' יין הורן. זכויות יוצרים © 2009 by Mark Miller with Benjamin Hargett and Jane Horn. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.מארק מילר הוא השף המהולל של Coyote Cafe בסנטה פה, ניו מקסיקו. הוא הקים ובבעלות שלוש עשרה מסעדות שונות בשלוש יבשות בין השנים 1979-200
הוא מחברם של עשרה ספרים עם כמעט 1 מיליון עותקים בדפוס, כולל טאקו, ספר צ ' ילה הגדול, ספר הסלסה הגדול, וקויוטי קפה. מארק עובד כיום בייעוץ קולינרי בינלאומי ומתגורר בסנטה פה, ניו מקסיקו.בנג ' מין הארגט (באנגלית: Benjamin Hargett) הוא שף חובב נסיעות שבישל באירופה, קריבין, מקסיקו וארצות הברית, שם עבד עם מארק מילר בקויוטי קפה במשך שנים רבות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.