טאקו בסגנון 2: הליבוט ובקר
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? טאקו בסגנון 2: הליבוט ובקר יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 757 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. 42 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אבוקדו, כוסברה, שומן חזיר משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. עם כפית נסו טאקו בשר בסגנון קוריאני, טאקו בשר וכרוב בסגנון קוריאני, ו טאקו בקר בסגנון אמריקאי קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
בנפרד, קוצצים את הליבוט ואת הבשר לחתיכות בגודל ביס.בנפרד, לזרוק את הליבוט בשר לתוך כוס ספייס לשפשף, מילואים.נקו את הפלפלים האדומים, הסירו את הזרעים ואת הממברנות ולאחר מכן פרוסות דק.חותכים דק את הבצלים.
חום 1 כף שומן במחבת ברזל יצוק חם מאוד עד רוחש שלה.
מוסיפים פלפלים ובצל, ומערבבים עד שהם פשוט שלפוחיות.
מוסיפים פלפלים ובצל, ומערבבים עד שהם פשוט שלפוחיות.
הסר ירקות מהמחבת ולשמור על חם.
הוסף עוד כף שומן למחבת. כאשר השומן הוא רוחש, מוסיפים את הבשר קצוץ מתובל למחבת ומטגנים עד הסוף.
הסר בשר מן המחבת, להוסיף שמן שנותר ואת ההליבוט מוקפץ עד הסוף.
מגישים הליבוט עם כרוב, כוסברה ואבוקדו ומגישים את הסטייק עם גבינה, פלפלים וסלסה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.