טאקו בשר טחון
גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, כוסברה, כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-10 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טאקו בשר טחון, טאקו בשר טחון, ו Crockpot גרוס טאקו בשר.
הוראות
מערבבים מלח, אבקת צ ' ילי, כמון וכוסברה; לשפשף בכל רחבי צלי. שמן חם בסיר כבד גדול מעל חום בינוני גבוה. לצרוב בשר משני הצדדים, על 4 דקות בסך הכל.
מערבבים רוטב עגבניות, צ ' יפוטלה ושום; לשפוך על בשר. מכסים ומבשלים על נמוך עד מזלג מכרז, על 6 שעות. לגרוס בשר, לשלב עם מספיק רוטב להרטיב, ומגישים עם טורטיות.