קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 5 דק.
מנות28
ציון בריאות1
מגזין

טאקו ג'ו דיפ

טאקו ג'ו דיפ
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם שעועית שחורה, שעועית כליה, צ'ילי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 24%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: סלופי ג'ו לטבול, עוגיות השוקולד הממולאות של קנדי קיין ג'ו-ג' ו, ו סוכריות על מקל ג'ו ג' ו ממולאים כוסיות.

הוראות

1
ב-5 קו-טי. סיר איטי, שלב את שמונת המרכיבים הראשונים. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 5-6 שעות.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
מגישים עם שבבי טורטיה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס טורטייהצ ' יפס טורטייה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגאס נברן דמה קאווה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
בודגאס נברן דמה קאווה
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.